Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herkes kahvaltı hazırlayın demiş ama herkes kahvaltı edip çıkmıyorki evden, ben kendim hazırlayıp kendim yiyorum mesela, eşim değil kahvaltı yapmak fazladan 10 dk uyumak için 3 gün aç kalır
çalışmıyorken ben de eşimle kızım çıktıktan sonra öğleye kadar uyuyordum, sonra kahvaltı, ortalığı toparlama, varsa diğer işleri halletme gezme tozma yemek vs.
Ben sabah eşimle kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum çay içmediği için meyve suyu sıkıyorum. O yiyip gidiyor. Ben yeniden uyuyorum 10 a kadar filan. Pazartesi Çarşamba cuma temizlik günüm o günler evi süpürüp siliyorum tozları alıyorum wc banyo temizliği 15 günde bir halı siliyorum. Haftalık yemek listesi oluşturmaya başladım ne yiyeceğimiz önceden belli oluyor bunu düşünmemek gayet iyi . Neyse sabah 10 da kahvaltımı yapıp takip ettiğim programı izliyorum. Ardından kalkıp evi süpür sil işine girişiyorum. O iş bitince saat 2 filan olmuş oluyo biraz dinleniyorum tv izliyorum filan Yada kk da takılıyorum. Markette inmem gerekiyorsa gidip geliyorum. Sonra yemek işine başlarım saat 3 gibi . Mutlaka hergün tatlı yaparım ilk iş o . Sonra yemek ardına salata ardına masa . Eşim gelene kadar duşa girerim kremlenip makyaj yaparım giyinirim. Eşim gelir yemeği yer masayı toplarım. Kanepeyi açar ikimiz yan yana yatarız. Kahve Faslı başlar sonra çay tatlı abur cubur.tv açarız dizilerimize bakarız. Ben kk da dolanırım o sahibinden de araba bakar . Eşim meyve hazırlar yeriz. Sonra yatağa gideriz işte malum sonra duş ardına yatış . Bazı akşamlar çarşıya gideriz bazen bir boy yürüyüş. İşte böyleeee