Düzen, Rutinler ve Gelişim Üzerine;

Aaa aynı meslek grubundan çıktık :)
Evet proje ve inşaat ruhsatı alım işlerini yürütüyoruz...
Şantiye şefliği vs gibi hizmetler de veriyoruz :)
Evet sevindim sözlüsünüz galiba düğün ne zaman hazırlıklar ne alemde? Planlarınıza bunları da ekleyebilirsiniz

Evet sevindim sözlüsünüz galiba düğün ne zaman hazırlıklar ne alemde? Planlarınıza bunları da ekleyebilirsiniz
Merhaba Orenda , evet sözlüyüm düğün de haziranda ama iş yoğunluğundan şuan düğün hazırlıklarına hiç yoğunlaşamıyorum. Gündemime bile alamadım hatta
Bugün yalnızca havlu alışverişimizi yaptı annem. 20 tane havlu almış, onlara havlu kenarlarını vs işleyecek hevesi var :)
Onun dışında evimizin tadilatı yapılıyor seramikleri mutfakları komple söktük ustalar çalışıyor. Sonrasında burada da paylaşırım süreci.

Bugün, güzel bir gün. Bugün, harika bir gün. Bugün kendimi seçtiğim bir gün.
  • Akşam 23.00 en geç yatış saatim.()
  • Sabah 06.00 uyanma saatim.()
  • Düzenli su içeceğim ve vitaminlerimi almadan evden çıkmayacağım.()
  • Çarşamba-cuma-pazar akşamları keseli köpüklü banyo akşamları ilan ediyorum. Sabaha bıraktığımda çok acele ve işe yetişmeye çalıştığım için stresli geçiyor. Şu işi bir keyif haline getirelim.()
  • Gün içerisinde içimden hangisi geliyorsa ; kitap/meditasyon/eft/yoga.()
  • Saat 9-10 arasında ofise geçilmiş olacak.()
  • Akşam 18.00'e kadar eve dönüş yok. Ofisimde geçireceğim zamanımı.()
  • Tüm aramalara toplantıda değilsem en geç yarım saat içinde dönüş sağlayacağım.()

Bugün 9.30 gibi ofisteydim. Saat 3'e kadar çalıştım sonrasında çalışana bırakıp bazı işlerimi halletmek için çıktım.
Kitap/eft/yoga/meditasyondan hiçbirini yapamadım gün içerisinde. Şimdi elime kitabımı okuyup, gözlerim kapanmaya başlayıncaya kadar okuyacağım :)

Bugünün beni en çok heyecanlandıran, en mutlu eden yanı ise;
Çooook güzel kitaplar aldım kendime Aşağıda paylaşıyor olacağım.

25.12.2024 Kitap Alışverişim;

Vladimir Bartol - Alamut

Trevanian - Şibumi

Buket Uzuner - Kumral Ada-Mavi Tuna

Amin Maalouf - Semerkant

Kristin Hannah - Kış Bahçesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…