düzen oturtamadım :(

deneyecem ama çıkamıyorum ki çocukla zaten kv de bu hale getirdi anne pis anne kötü aman aglamsın aman dediğini yapıverin vs.

esin bide hala parami veriyor onlara

deneyecem ama çıkamıyorum ki çocukla zaten kv de bu hale getirdi anne pis anne kötü aman aglamsın aman dediğini yapıverin vs.

Belkide bu yuzdendir en iyisi siz cocugunuzla vakit gecirin ya da kendi cocugunuzuda goturebileceginiz bir hastaya falan baksaniz engelli birisine falan bizim yan komsumuz oyle yapiyor haftada 2 gun geliyor bayan kizlariyla cocuk zaten kendi halinde 450 tl aliyor cok memnun sizde bir arastirin bence

araştırıyorum gizliden duyarlarsa eşimi daha çok tırtıklarlar

Oh en guzeli valla hatta bir iki ay demeyin yardim etmeye gidiyorum diyin sadece bosverin aman zaten siz bir ailesiniz ne guzel siz size yetersiniz :)
ben eşimle kuru sogana bile razıyım yeterki yakamızı bıraksın lar rızkımı almasınlar

telefonsuz 4.günü ogluşumun

son 6 aydır yetişemiyorum bıraktım kendimi sürekli yorgunum kaynım ve görümcem de genelde bizde kalıyor bunalımdayım sürekli bas dönme ve denge problemim var yoruldum
dr a gitmelisin bendede aynısı vardı strese bağlı vertigo dendi ilaçlarla toparlrsın kısa sürede

oglumun tlf suz 9 .günü

millet kaç tane çocuk bakıyor psikolojik olarak kendinizi aşağı çekiyorsunuz gibi geldi. öncelikle kendinize çeki düzen verin psikolojik olarak vs toparlanın sonra yavaş yavaş plan yapın her işi 1 güne sığdırmak zorunda değilsiniz 3 4 güne yayın o şekilde düzenleyin toplayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…