• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düzen oturtamadım :(

SAAT 4:30 da oglum aglayarak uyandı 30 dk ateşe düşmüş gibi agladı ve telefonu yine aldı inan yoruldum eşimle konuştum bi kreş yada başka bişey yapalım kurtalalım diye ama sadece bakarız dedi o kadar

Cunku kendi bakmiyo butun gun ..Izin gununde ver eline sabahtan cik sokaga gez bi kac saat bakalim napcak ...
o cocuk neden bu kadar duzensiz ben ona da takildim ne demek 2 yasinda cocugun sabah 2 ye kadar oturmasi..
Gunduz biraz yorsan onu saat oturcak hali kalmasa 9 gibi uyutsan olmaz mi ? Inatciligi iki yas sendromundandir gecer ama duzene girmesi lazim ..Buyume cagindaki cocuklarin 9-10 gibi yatip gece uykusunu almasi gerekli nasil melatonin salgiliycak baska turlu ..
ilik dus aldir,sutunu icir ya da rezene icir sakinlesin..

oglumu telefon dan kurtarmam lazım :KK43:ama ben vermesem baskalrı veriyor şaşırdım inanın hiç yaşıtı yok etrafta komşu yok hepsi ilgisiz ölsen haberleri olmaz kv de desen öyle çevre akraba desen yukardan ve küçümseyerek bakarak aa sende bi çocugu idare edemedin bakamadın evine kendini bıraktın vs hasta oldugumu tek oldugumu bildikleri halde böyleler gel bi gün yardım et en azından çocuga bak desen kıllarını kıpırttatmazlar ama kendi çocukları kreş de ana okulunda geçirir günü ya anneaneye göndeririler ya babaanne ye yada hafta da bi temizlikçi çagırırlar gezmelerinden tozmaların dan geri kalmazlar ama sen bi parka gitaen oh ne iyi ya hem o kadar borç hem çocuk hem ev gezmeden kalmıyorsun derler agzından kaçırıp agrım var desen sen hep hastaydın derler kendi çocuklarını temizlik yapacam diye televizyon önüne atar döver ler ama sen kötü anne olursun bide akıl verirler inanın yoruldum

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl yani yatıya mı kalıyor yapışkan bir şeyse hiç bulaşmamak en iyisi senin ailen yakın mıydı benim ablama biz çok destek oluyoruz o konuda
hemde nasıl 2gün kaynım kaldı 1 gün görümcem bi gün de hepsi toplu kaldı bugünde beraberdik

Cunku kendi bakmiyo butun gun ..Izin gununde ver eline sabahtan cik sokaga gez bi kac saat bakalim napcak ...
o cocuk neden bu kadar duzensiz ben ona da takildim ne demek 2 yasinda cocugun sabah 2 ye kadar oturmasi..
Gunduz biraz yorsan onu saat oturcak hali kalmasa 9 gibi uyutsan olmaz mi ? Inatciligi iki yas sendromundandir gecer ama duzene girmesi lazim ..Buyume cagindaki cocuklarin 9-10 gibi yatip gece uykusunu almasi gerekli nasil melatonin salgiliycak baska turlu ..
rezene veriyordum kv de tam 3 ay bu ne tadı kötü vs başımızın eti yedi eşim almıyor çocugumu tiksindirdi artık içmiyor inan bana cuma günü sabah 8 den akşam7 e kadar sadece oyun oynadım koştuk zıpladık tek dk durdurmadım canım çıktı ama yine saat gece 1 de uyudu

bazen acaba ah mı aldım birinin günahına mı girdim diye düşünüyorum

rezene veriyordum kv de tam 3 ay bu ne tadı kötü vs başımızın eti yedi eşim almıyor çocugumu tiksindirdi artık içmiyor inan bana cuma günü sabah 8 den akşam7 e kadar sadece oyun oynadım koştuk zıpladık tek dk durdurmadım canım çıktı ama yine saat gece 1 de uyudu

Ayyy her .oka da karismasin kv o napcakmis rezenenin tadini hayret ya ..
Bir sey dicem su tedavini olsan bir yerde calismaya baslasan olmaz mi ?iskurun kurslari var mesela gidiyorsun 3-5 saatlik kurslar gunluk 39 lira parasi var ..Hem kafan dagilir hem eline para gecmis olur cocuguna ne aldiginin hesabini vermezsin boylelikle..
ayrica milletin ne dedigine de bakma bir faydalari yok bari cenelerinin zarari dokunmasin sen en iyisi git yarin bi doktordan randevu al bi yerlerden basla artik kendine uzulmeyle olmaz,dik dur..

Hiperaktif mi cocuk anlamadim ki sabah olsun cocugu olanlar bi cevap verir ..
Ben pek anlamam cocuktan

Hiperaktif mi cocuk anlamadim ki sabah olsun cocugu olanlar bi cevap verir ..
Ben pek anlamam cocuktan
ya bende anlamadım inan hani öyle zıplayıp dökeyim kırayım da degil oyuncaklar oturma odasından başlayarak heryere dagılsın ve toplanmasın anne si sadece onunla ilgilensin başka hiç bişeyle degil tlf nda pepee vs. izlesin sürekli aglasın inat etsin yemek yemesin uyumasın istiyor

Ayyy her .oka da karismasin kv o napcakmis rezenenin tadini hayret ya ..
Bir sey dicem su tedavini olsan bir yerde calismaya baslasan olmaz mi ?iskurun kurslari var mesela gidiyorsun 3-5 saatlik kurslar gunluk 39 lira parasi var ..Hem kafan dagilir hem eline para gecmis olur cocuguna ne aldiginin hesabini vermezsin boylelikle..
ayrica milletin ne dedigine de bakma bir faydalari yok bari cenelerinin zarari dokunmasin sen en iyisi git yarin bi doktordan randevu al bi yerlerden basla artik kendine uzulmeyle olmaz,dik dur..
deniyorum ama yoruldum sürekli aglama krizlerim oluyor kimse destekcim degil manevi olarak bi iki kere anneme çıtlattım yok işte kv deye gönder sabah erken kalk gece geç yatıyor çocuk diyorum o uyurken yap kocanla konuş vs . bin tane akıl veriyor maddi durumu mu ve diger sıkıntılarımı kimseye anlatmıyorum zaten ama yoruldum bi şey desem mız mız ve şikayetci oluyorum

hemde nasıl 2gün kaynım kaldı 1 gün görümcem bi gün de hepsi toplu kaldı bugünde beraberdik
abartmış onlarda benim sözlüm olsa annesini kibarca uyarırdı heralde . sen ona git o gelmeden her gün 2 saatini ayır malesef otur evden uzak tut kalkınca peşine takılıp seninle eve gelmez heralde gün içinde orada dursan çocugunda onun evini pisletir bu defa o kendini geri çeker çocuk bakmak ev temizlemek kolay değil

abartmış onlarda benim sözlüm olsa annesini kibarca uyarırdı heralde . sen ona git o gelmeden her gün 2 saatini ayır malesef otur evden uzak tut kalkınca peşine takılıp seninle eve gelmez heralde gün içinde orada dursan çocugunda onun evini pisletir bu defa o kendini geri çeker çocuk bakmak ev temizlemek kolay değil
onuda denedim ama bu sefer kalın da kalın en az3 gün orda kalıyoruz istiyor ki hep beraber olalım yada temelli çocugu verelim eşime dedim ama annesine bişey diyemezmiş ama çok şükür 3 4 aydır en azından beni ve oglumu götürmüyor eşim kv de 2 ay gelmedi ama son 1 aydır yine başladı gelmeye görümcemin dügünü var bu hafta kaynım da 1 ay önce evlendi ama hergün kaynımdalar kp der kv

Uzuldum yazdiklarinizi okuyunca.İnsanlarin cogu benzer sorunlar,anlasmazliklar yasayabiliyor esinin ailesiyle gerek kendi ailesiyle.Bunlarin hepsini bir tarafa birakip, varolan saglik problemlerinizin tedavisine yogunlasin. Sagliginiz yerinde degilken ne ev duzenine, ne cocugunuza haliniz kalmaz.
Sigortaniz varsa hemen bir doktora basvurun.

son 6 aydır yetişemiyorum bıraktım kendimi sürekli yorgunum kaynım ve görümcem de genelde bizde kalıyor bunalımdayım sürekli bas dönme ve denge problemim var yoruldum

Baş dönmesi ve denge problemi meniere belirtilerinden. İç kulakla ilgili. Bir kulak burun boğaz doktoruna gidin isterseniz. Başka bir şey de olabilirtabii. O sizi yönlendirir sanırım. Geçmiş olsun.

oğlum sonun da uyudu gece 4 de uyanmıştı şimdi eşimi işe gönderecem ve hemen uyuyacam biri gelmeden

oglum gece geç yattıgı için sabah uyanmasın diye süpürgeyi çalıştıramıyorum o uyunurken agrılarımdan dolayı ancak yavas yavas yatagı yorganı toparlıyor kahvaltımı ediyor ve bulasıgımı yıkıyorum ama bulasık bitmiyor ki oglum çok agladıgı ve sürekli bişey istediği için bulasıgın basından 2 3 kez ayrılıyorum evi toplarken oglum atese düşmüş gibi aglıyor hiç oynamamasına ragmen toplatmıyor
kardeş burda hata yapıyorsun o çcocuk gündüz uyursa gece uyumaz eğer gündüz erken kaldırısan gece erken yatar...çocuğu pedagoğa götürebilirsin belki bir ağrısı vardır

kardeş burda hata yapıyorsun o çcocuk gündüz uyursa gece uyumaz eğer gündüz erken kaldırısan gece erken yatar...çocuğu pedagoğa götürebilirsin belki bir ağrısı vardır
bu gece saat 12 1 gibi uydu ki gündüz hiç uyutmadım sabah 10 da kalkmıştı 4 de geri uyandı inan herşeyi denedim gündüz uyutmuyorum ama gece yine uyumuyor erken yatıncada gecenin 3 ünde 4 ünde uyanıyor

bu gece saat 12 1 gibi uydu ki gündüz hiç uyutmadım sabah 10 da kalkmıştı 4 de geri uyandı inan herşeyi denedim gündüz uyutmuyorum ama gece yine uyumuyor erken yatıncada gecenin 3 ünde 4 ünde uyanıyor
ozaman senin çocuğunu düzeni bu yani her insan farklıdır seninkide böyle fazla üstüne düşme...ağlayınca kendi kendine yetebilmeyi öğrensin

ozaman senin çocuğunu düzeni bu yani her insan farklıdır seninkide böyle fazla üstüne düşme...ağlayınca kendi kendine yetebilmeyi öğrensin
belkide tabiatı bu bilmiyorum ki şaşırdım çok aglıyor inat ediyor

ağlamaktan göbeği kanamaz...çok üstüne düşme..hatta ağlamak istiyorsan dışarda ağlayabilirsin ağladığının için seni dinleyemiyorum de ve dışarı çıkar..1-2 ağlar sonra susar...
kıyamıyorum uvunuyor nefesi kesiliyor mosmor oluyor belki babasına çekti bilmiyorum eşim de uyumazmış çocukken ama eşim sıcakkanlı sessiz sakin bi çocukmuş ve eşim hala uyku problemi yaşıyor

Back