kv de şu an uzakta ama hergün gel desen gelir çocugumu göndermek istemiyorum çünkü çok şımartıyor ve etkiliyor bi kere 2 saatliğine gönderdim akşam saat 9 a kadar defalarca arama ma ragmen göndermedi en son çocugumu getirin diye çıngar çıkardımEger hala iki goz odadaysaniz toplamasi cok uzun zaman almaz diye dusunuyorum mademki kv yakinda sabah o damlamadan alin cocugu her gun 2 saatligine birakin ..O sirada evi temizlersiniz ..Belki badana boyaya ihtiyac vardir orasini bilemem ama ne kadar yikancak varsa cikarin yikayin,yikatin..Halilar perdeler falan..
eger eve esya alma durumunuz varsa bi yerden almaya baslayin ..
Yemekleri aksamdan yapin gunduz dusunmezsiniz ..
aklima gelenler bunlar ..
kv de şu an uzakta ama hergün gel desen gelir çocugumu göndermek istemiyorum çünkü çok şımartıyor ve etkiliyor bi kere 2 saatliğine gönderdim akşam saat 9 a kadar defalarca arama ma ragmen göndermedi en son çocugumu getirin diye çıngar çıkardım
oglum gece geç yattıgı için sabah uyanmasın diye süpürgeyi çalıştıramıyorum o uyunurken agrılarımdan dolayı ancak yavas yavas yatagı yorganı toparlıyor kahvaltımı ediyor ve bulasıgımı yıkıyorum ama bulasık bitmiyor ki oglum çok agladıgı ve sürekli bişey istediği için bulasıgın basından 2 3 kez ayrılıyorum evi toplarken oglum atese düşmüş gibi aglıyor hiç oynamamasına ragmen toplatmıyorcocuk olunca , evin duzenli kalmasi hayal oluyor malesef.
benim gunluk programimda
*wc -banyo yikanir
*toz alinir
* ev supurulur
*yemek yapilir
ve bulasik ve varsa camasir, cocuklarin dagittiklarini toplamak falan var.
ozellikle mutfak dagildigi anda toplamak,
haliya veya yere dokulen biseyleri bekletmeden silmek, dagilan odayi sonraya birakmadan duzenleyince ev daha derli toplu duruyor
benim de iki bebisim var, bazen halsiz hissetmek,yetisememek, herseyi mukemmel hale getirmek mumkun olmuyor malesef
son 6 aydır yetişemiyorum bıraktım kendimi sürekli yorgunum kaynım ve görümcem de genelde bizde kalıyor bunalımdayım sürekli bas dönme ve denge problemim var yoruldumBen evi hale yola sokana kadar demistim.Yani ne bileyim en fazla iki uc gun..gunluk program uygula o zaman yani en azindan bugun burayi bastan sona temizlicem gibi ..
esimde bikti demissin o kadar mi berbat ev neden bikti 。
ev 2 +1 ama acayip degişik bi evEger hala iki goz odadaysaniz toplamasi cok uzun zaman almaz diye dusunuyorum mademki kv yakinda sabah o damlamadan alin cocugu her gun 2 saatligine birakin ..O sirada evi temizlersiniz ..Belki badana boyaya ihtiyac vardir orasini bilemem ama ne kadar yikancak varsa cikarin yikayin,yikatin..Halilar perdeler falan..
eger eve esya alma durumunuz varsa bi yerden almaya baslayin ..
Yemekleri aksamdan yapin gunduz dusunmezsiniz ..
aklima gelenler bunlar ..
son 6 aydır yetişemiyorum bıraktım kendimi sürekli yorgunum kaynım ve görümcem de genelde bizde kalıyor bunalımdayım sürekli bas dönme ve denge problemim var yoruldum
Ben evi hale yola sokana kadar demistim.Yani ne bileyim en fazla iki uc gun..gunluk program uygula o zaman yani en azindan bugun burayi bastan sona temizlicem gibi ..
esimde bikti demissin o kadar mi berbat ev neden bikti 。
araya hamilelikler girince tedavi yi ve ilaçları bıraktım malesef eşim çok degişti annesi dolduruyor kaynım da görümcemde neden bizdeler bilmiyorum eşim de memnun degil ama bişey diyemiyorIlaclariniz,tedaviniz ne durumda ..Esiniz gormuyor mu halinizi neden kayin ve gorumcede sizde Allah Allah ya uzuldum ..
araya hamilelikler girince tedavi yi ve ilaçları bıraktım malesef eşim çok degişti annesi dolduruyor kaynım da görümcemde neden bizdeler bilmiyorum eşim de memnun degil ama bişey diyemiyor
yeni uyudu hayır hamile değilim kv deye bırakmayı hiç istemiyorum ama çarem yok gibi eşimle üstü kapalı konuştum ama malesef herkes 3 4 çocugu bi arada büyütüyormuş vs.aslında eşim kv deyi dinlemese hiç sorunumuz olmayacak dr a gidecem inşaallahOglun uyudu mu saat cok gec Turkiyede..Bence sende yat uyu,oncelikle fiziksel problemleri cozmeye bak,esin mutlaka sigortalidir once bir tedavi ol bence ..Su anda hamile degilsin dimi ilac kullanabilirsin,ayni zamanda devletten bir psikolojik yardim al once kendini duzeltmeye bak ..
Bu zamanlarda cocuk kv de kalsin zaten cok sakin bir cocuk degilmis daha kotu olmaz eger sen duzelmezsen ona da faydan olmaz ..
Esinle de otur konus halimi gormuyor musun cocuga zor bakiyorum kardeslerin de bizde yetisemiyorum de ..
Biraz rahatlat kafani 。。'
'Bu durumda ev en son kalan sey .
haklısın galiba uyusam iyi olacak ama uykuya dalmakta zorluk yaşıyorumOglun uyudu mu saat cok gec Turkiyede..Bence sende yat uyu,oncelikle fiziksel problemleri cozmeye bak,esin mutlaka sigortalidir once bir tedavi ol bence ..Su anda hamile degilsin dimi ilac kullanabilirsin,ayni zamanda devletten bir psikolojik yardim al once kendini duzeltmeye bak ..
Bu zamanlarda cocuk kv de kalsin zaten cok sakin bir cocuk degilmis daha kotu olmaz eger sen duzelmezsen ona da faydan olmaz ..
Esinle de otur konus halimi gormuyor musun cocuga zor bakiyorum kardeslerin de bizde yetisemiyorum de ..
Biraz rahatlat kafani 。。'
'Bu durumda ev en son kalan sey .
yeni uyudu hayır hamile değilim kv deye bırakmayı hiç istemiyorum ama çarem yok gibi eşimle üstü kapalı konuştum ama malesef herkes 3 4 çocugu bi arada büyütüyormuş vs.aslında eşim kv deyi dinlemese hiç sorunumuz olmayacak dr a gidecem inşaallah
SAAT 4:30 da oglum aglayarak uyandı 30 dk ateşe düşmüş gibi agladı ve telefonu yine aldı inan yoruldum eşimle konuştum bi kreş yada başka bişey yapalım kurtalalım diye ama sadece bakarız dedi o kadarO zaman 3-4 cocugu bir arada buyutene gitsin te Allahim ya lafa bak ...BOsver onu sen kendine bak evet once tedavi ol her anlamda yoksa isin icinden cikamayacaksin.
Kolay gelsin..
uyumak icinde once elindeki telefonu git uzak bi yere birak ,sonra git yatagina o oyle mi bu boyle mi olcak diye dusunme ,guzel seyler dusun ve uyu ..
kv de gelince 2 3 gün gitmiyor çagırdıgına pişman oluyorsunkayın validene sen yabancı değilsin bakıver çocuga de ve sende evinin işini gör erkenden habersiz damlıyorsa sende düzensiz bir ev ve bekleyen işlerle karşıladıgında çok da süpriz olmaz bence yardımcı olur o bir odada bakar sende temizliğine işine bakarsın eger çalışmıyorsan bolca vaktin olur bütün gün onunla oturmak zorunda değilsin çok rahatsz oluyorsan açık açık söyle içine atarsan kurgularsın ve hastalıklarında ilerler öncelikl olarak tedavine odaklan boşver ev pis olun senden önemi değil kayın validen de yabancı değil bütün gün sende oturuyorsa bir zahmet yardım etsin sana evinin işine sen doktora gidersin sizin evde çocuga bakar vs Allah yardımcın olsun sağlık olmadı mı başa çıkmak zor anemin varmış o eni çabuk yorar halsizlik çok olur sağlıklı olursun ve bunlarla daha güçlü şekilde baş edersin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?