bakın bu saat oldu sırf uyumayacam diye inat ettiği için yeni uykuya daldı neyse ki eşim bu gece idare etti de 2 saat uyuyabildim hiç halim yok başım dönüyor ve yorgunum acayip bi haldeyim mutsuz ve isteksizim kv dede 2gece kaldık saat 11 12 de delikksiz uyuyan oglum bu gece uyumadı eşimde aynı şekilde ev bi tuhaf baskın ve karanlık annesinde çok güzel uyuyor evle ilgisi olabilir mi acaba eşimle konuştum ne yazık ki eşya alamayacaz uzunca bi müddet çünkü hemen bugün ödenmesi gereken birikmiş borçlar var görümcemin düğüne bile tek çöp alamadık ne bi elbise nede başka bişey eşim çok çabalıyor ama yetemiyor ona da kızamıyorum ben ailesine kızıyorum babasıbiz evlendiğimiz sene emekli oldu ve 30000 tl toplu para aldı ama inanın ne kuaföre götürdüler ne düğün salonuna nede bi eşya aldılar borçları varmış da falan filan eşim aşırı mahcup oldu babam yıktı beni diye ama gel gelim borçla krediyle kaynıma herşeyini düzdüler hemde en kalitelisini kaynım diretti gelin diretti bunlar olacak diye aldırdılar görümceme de aynı şekilde kp deri en iyisinialdı ki ben çok sevindim biz çektik bunlar çekmesin diye ama kp der de kv de her fırsat bulduklarında herkes layık oldugu kadar yasar vsbin tane şey söylüyorlar Allahım diyorum ben ne yaptım bi namussuzluk bi kötülük mü diyorum eşim de biz saygımızı bozmadık kalp kırmadık ya ondan diyor Allah bilsin diyor ne diyeyim ama gelgelim eşimin iyi niyetini kullanıyorlar fırsat buldukça 100 200 bazen 50 20 yani nekoparırlarsa geri verecez diye dalavereyle acındırmayla alıp vermiyorlar inanın yoruldum