zamanla düzelir anaokuluna falan yazdırsan evde hep senle olduğu için çocukda psikolojisis ekileniyodur hem orada düzenen girerkıyamıyorum uvunuyor nefesi kesiliyor mosmor oluyor belki babasına çekti bilmiyorum eşim de uyumazmış çocukken ama eşim sıcakkanlı sessiz sakin bi çocukmuş ve eşim hala uyku problemi yaşıyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
düzen oturtamadım :(
- Konu Sahibi Sargoz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
maddi durumum yok devlet te 3 yasından önce almıyorzamanla düzelir anaokuluna falan yazdırsan evde hep senle olduğu için çocukda psikolojisis ekileniyodur hem orada düzenen girer
- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
inşaallahzamanla düzelir anaokuluna falan yazdırsan evde hep senle olduğu için çocukda psikolojisis ekileniyodur hem orada düzenen girer
- 9 Ocak 2012
- 14.968
- 28.790
- 798
oğlunuzu sabahları erken kaldırın en geç 7 olsun. o zaman akşama uyur. çocuğun kendi kendine oynayacağı etkinlikler üretin. mesela yüzük makarnayı ipe geçirin. o oyuna ısınınca bırakın kendi kendine oynasın. göz önünde olsun ama yutar falan. dışarı çıkın hem gezmiş olursunuz hem de yaprak falan toplayın çalı çırpı toplayın evde serin bir örtü koyun önüne oynasın. sonra aykumu yapın (irmik,un,yağ karıştırın) önüne koyun mıncıklayıp oynasın. ben bir kaba su koyup içine de sünger bırakıyorum baya oynuyor onla.. bazen sünger ve kürdan veriyorum kürdanları süngere batırmayla oynuyor 1 saat falan nerdeyse.. ama hep gözünüz de üstünde olsun. o arada sizde bulaşıkları halledin çamaşırı makineye atın. önüne yemesi içn meyve koyun o ara sizde çay kahve için dinlenin. valla çocuk olduktan sonra pırıl pırıl ev hayal.. öyle olanlar ya çocuğundan feragat ediyordur ya da yardım edeni vardır. çünkü ben arkamı döndüğüm an tencere tava yerler de bazen yatakların içinden çıkıyor. tuvalete kaşık atmışlığı var (çöpe attım ) yani çocuk bu bir şekilde enerjisini atmaya çalışacak..
sadece uyku saatini düzenleyin.. dediğim gibi sabah çok erken kaldırın. biz öyle yapa yapa uyku saatini 20-21.30 arasına aldık..
sadece uyku saatini düzenleyin.. dediğim gibi sabah çok erken kaldırın. biz öyle yapa yapa uyku saatini 20-21.30 arasına aldık..
- 13 Mayıs 2011
- 3.939
- 3.653
- 373
- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
dediklerinizi uygulayacam inşaallah tencere tava tabak altları ve mandallrla oynuyoruz zaten çuf çuf yakalamaca falan da oynuyoruz ama çok mız mız ve huysuz bide çevrem sagolsun tek çocukla başedemedin vur bi tane anneanneye babaanneye gönder 3 4 gün yada çocuk tek bi daha doğur boşver aglasın kitle bi odaya işin bitene kadar diyorlar bin tane eleştiri alıyorum tamm 4 4 lük bi anne degilim yetemiyorum hastalık bi taraftan stres ve sorunlaroğlunuzu sabahları erken kaldırın en geç 7 olsun. o zaman akşama uyur. çocuğun kendi kendine oynayacağı etkinlikler üretin. mesela yüzük makarnayı ipe geçirin. o oyuna ısınınca bırakın kendi kendine oynasın. göz önünde olsun ama yutar falan. dışarı çıkın hem gezmiş olursunuz hem de yaprak falan toplayın çalı çırpı toplayın evde serin bir örtü koyun önüne oynasın. sonra aykumu yapın (irmik,un,yağ karıştırın) önüne koyun mıncıklayıp oynasın. ben bir kaba su koyup içine de sünger bırakıyorum baya oynuyor onla.. bazen sünger ve kürdan veriyorum kürdanları süngere batırmayla oynuyor 1 saat falan nerdeyse.. ama hep gözünüz de üstünde olsun. o arada sizde bulaşıkları halledin çamaşırı makineye atın. önüne yemesi içn meyve koyun o ara sizde çay kahve için dinlenin. valla çocuk olduktan sonra pırıl pırıl ev hayal.. öyle olanlar ya çocuğundan feragat ediyordur ya da yardım edeni vardır. çünkü ben arkamı döndüğüm an tencere tava yerler de bazen yatakların içinden çıkıyor. tuvalete kaşık atmışlığı var (çöpe attım ) yani çocuk bu bir şekilde enerjisini atmaya çalışacak..
- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
nasıl yani anlayamadım kusura bakmayınsizin öncelikle kendinizi iyileştirmeniz gerekiyor. kesinlikle tedavi olmalısınız. çocuğunuzun durumu sizin hastalığınızın yansımaları.
- 9 Ocak 2012
- 14.968
- 28.790
- 798
dediklerinizi uygulayacam inşaallah tencere tava tabak altları ve mandallrla oynuyoruz zaten çuf çuf yakalamaca falan da oynuyoruz ama çok mız mız ve huysuz bide çevrem sagolsun tek çocukla başedemedin vur bi tane anneanneye babaanneye gönder 3 4 gün yada çocuk tek bi daha doğur boşver aglasın kitle bi odaya işin bitene kadar diyorlar bin tane eleştiri alıyorum tamm 4 4 lük bi anne degilim yetemiyorum hastalık bi taraftan stres ve sorunlar
bence çevren kafayı yemiş.. evlat candır sen en güzelini yapıyordun.. çocukları sindirmek hiç doğru değil.. siz bildiğinizi yapın.. ne ekersen onu biçersin.. günah anlamaz o çocuk daha bebek sayılır.. inan hep mızmız çocuklar çünkü nazları bize geçiyor.. varsın öyle olsunlar canları sağolsun yeter.. imkan varsa biraz annene gitsen kafa dinlersin.. stresten uzaklaşmış olursun..
- 5 Ekim 2015
- 1.464
- 3.894
- 53
oglum gece geç yattıgı için sabah uyanmasın diye süpürgeyi çalıştıramıyorum o uyunurken agrılarımdan dolayı ancak yavas yavas yatagı yorganı toparlıyor kahvaltımı ediyor ve bulasıgımı yıkıyorum ama bulasık bitmiyor ki oglum çok agladıgı ve sürekli bişey istediği için bulasıgın basından 2 3 kez ayrılıyorum evi toplarken oglum atese düşmüş gibi aglıyor hiç oynamamasına ragmen toplatmıyor
Bende buraya takıldım açıkçası, gece geç yattı yatsın uyusun yapmayacaksınız. Sabah 7 bilemediniz 7 buçukta kalkmış olmalı. Siz bence ilk önce oğlunuzu kv'ye bırakın 2-3 gün, şöyle evin altından girin üstünden çıkın. Dip köşe yıkayın, temizleyin. Çünkü ipin ucu kaçınca toparlamak zor oluyor. Sonra her gün, oğlunuz uyurken ufak tefek yapsanız işleri yeter.
- 13 Mayıs 2011
- 3.939
- 3.653
- 373
evinizin dağınıklığı, çocuğun düzeni, sizin küçük olmasına rağmen evi derleyip toparlayamamanız, konu komşu edinmemiş olmanız bunlar ruhen çok iyi olmadığınızı gösteriyor. depresyonda gibisiniz. belki de lohusa sendromunu atlatamadınız ve depresyon devam ediyor.nasıl yani anlayamadım kusura bakmayın
- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
onuda denedim ama bu sefer kalın da kalın en az3 gün orda kalıyoruz istiyor ki hep beraber olalım yada temelli çocugu verelim eşime dedim ama annesine bişey diyemezmiş ama çok şükür 3 4 aydır en azından beni ve oglumu götürmüyor eşim kv de 2 ay gelmedi ama son 1 aydır yine başladı gelmeye görümcemin dügünü var bu hafta kaynım da 1 ay önce evlendi ama hergün kaynımdalar kp der kv
görümcen evlenince belki sana gelmeye enerjisi kalmaz onunla ilgilenir çocugu olur hamile olur falan Allahtan tek çocuk değilmiş keşke biri uyarsa onu çevresinde alınmayacağı bir komşu falan çok zor ya
- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
belki malesef çok sinirli kimse bişey diyemiyorgörümcen evlenince belki sana gelmeye enerjisi kalmaz onunla ilgilenir çocugu olur hamile olur falan Allahtan tek çocuk değilmiş keşke biri uyarsa onu çevresinde alınmayacağı bir komşu falan çok zor ya
- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
o zaman onu değiştiremessin malesef huzur istiyorsan sen alttan almalı azcık pohpohlamalısın tatlı dille yola getirmelisin Allah yardımcımız olsun :)belki malesef çok sinirli kimse bişey diyemiyor
- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
sagol canımo zaman onu değiştiremessin malesef huzur istiyorsan sen alttan almalı azcık pohpohlamalısın tatlı dille yola getirmelisin Allah yardımcımız olsun :)
- 4 Aralık 2010
- 3.439
- 6.178
- 358
- 35
Bence once bebeğini düzene sokmaya çalış. Gece geç yattığı için sabah geç kalkar bebegin. Sen sabah 7 de uyandır onu güzelce. Öğlene kadar onun yemeği ev ssupurme vs ile ilgilenin sonra zaten uykusu geleceği için öğle uykusuna yatırın. O sırada yemek yapin. Kalkınca bebeğinizi doyurun onunla ilgilenin eşinizle yemek yiyin. Ama 5 gun icon sabredin ve aksam 8 den sonraya dünya yıkılsa uyanık bırakmayın. Ilk baslarda uyutmak 1 saat bile sürebilir. Sürsün. Çok yorucu olabilir geçireceğiniz 5 gun ama sonrasında bebeğinizin düzeni oturur. Saat 8 den sonra ev toplar eşinizle vakit geçirirsiniz. Sabaha düzenli olan evde uyanmak bütün aile fertlerine iyi gelecektir.
- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
Yorumların hepsini okumayadım ama siz tedavi oluyor musunuz. Anemi benim arkadaşımda da var ama bu kadar hayatını etkilemiyor ki. En azından 1-2 günlüğüne kv yollasanız evinizi düzene soksanız. Hergün farklı birşey yapın. rpgram yapın kendinize. Oğlunuzun uyku düzensizliği ile ilgili doktora gittiniz mi gece 3 e kadar uyumaması onun içinde iyi değil.
- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
sadece anemi degil diye baska rahatsızlıklarım da varYorumların hepsini okumayadım ama siz tedavi oluyor musunuz. Anemi benim arkadaşımda da var ama bu kadar hayatını etkilemiyor ki. En azından 1-2 günlüğüne kv yollasanız evinizi düzene soksanız. Hergün farklı birşey yapın. rpgram yapın kendinize. Oğlunuzun uyku düzensizliği ile ilgili doktora gittiniz mi gece 3 e kadar uyumaması onun içinde iyi değil.