• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düzen oturtamadım :(

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
5.5 yıllık evliyim eşimle görücü usulü evlendik
2 ay nişanlılık sonra düğün neyse nişanlıyken kp ve kv denin yaptıkları yüzünden sinir krizi geçirdim ve rahatsızlandım
ama küçük bi kasaba daydık ve resmi nikahımız dügünden 2 hafta önce kıyılmıştı ayrılamadım neyse 2 aylık evliyken kv de kapımızı dinliyor muş eşim yakaladı tarıştılar vs kv de beni evden kovdu
(2 ayın hergünü zehir ediyordu ama ses edemiyordum cahillik işte)
eşimle evden ayrıldık benim ayagımda günlük bi etek bi içeri terliği başımda halaylık sabah 8 de çıkmıştık evden saat 16 a kadar eşimle sokaklarda dolaştık
gidecek kimse yok tesadüf eseri eşimin arkadaşı gördü vs. macera başladı
babamlar geldi bize bi ev tuttular
ama dolmuşla bile 30 dk 2 göz bi ev 250 tl ye tutmuştuk
eşim 680 tlye çalışıyordu kv de çeyizlerimin yarısı vermedi falan
neyse babam konyada bit pazarından ev eşyası aldı evimizi döşedik ilk 1.5 yıl öldünüz mü kaldınız mı diye arayan soran yok ki eşim evden ayrıldıktan sonra 6 ay geçmeden görüşmeye başlamış annesiyle falan neyse benim babamın ısrarıyla gittik ellerini öptüm barıştık ki o dönem yani 1,5 yıllık dönemde hem hamilelik hem romatizma yla ugrastım neyse kv de yakınımıza tasındı inanın her gün zamanlı zamansız ya çagırı ya gelirlerdi evi toparlamadan hop cümbür cemaat bizdeler ya biz oradayız vs . fazla uzattım kusura bakmayın neyse şuanda 28 aylık bi oglum var uyku ve inat problemimiz var romatizma alerjik astım ım var çok düzensiz bi ev ve eşyalar hala atlatamadıgım bi depresyon um var maddi sorunlar ve kv ve görümce sorunum var gece oglum en erken 12 de yatıyor o da nadir 2 3 e kadar oturuyor ışıgı kapatmak vs bi çok şey denedim ama malesef başarısız oldum kendim de uykusuzluk yüzünden anemi yüzünde halsizim ve acayip tembelleştim ama elimde degil yetişemiyorum inanın bazen hiç oturamadan günüm bitiyor oglum yemek çamasır bulaşık vs.toplasamda düzgün olmuyor ve pis görünüyor evim bıktım eşim de bıkmış durumda yardım alacam kimse yok malesef kv de dışında oda çocuk bizde kalsın diyor en az 1 hafta kafa dinler mişim siz nasıl yetişiyorsunuz herşeye (eşim yardımcı olamıyor işinden ötürü)

Eger hala iki goz odadaysaniz toplamasi cok uzun zaman almaz diye dusunuyorum mademki kv yakinda sabah o damlamadan alin cocugu her gun 2 saatligine birakin ..O sirada evi temizlersiniz ..Belki badana boyaya ihtiyac vardir orasini bilemem ama ne kadar yikancak varsa cikarin yikayin,yikatin..Halilar perdeler falan..
eger eve esya alma durumunuz varsa bi yerden almaya baslayin ..
Yemekleri aksamdan yapin gunduz dusunmezsiniz ..
aklima gelenler bunlar ..

cocuk olunca , evin duzenli kalmasi hayal oluyor malesef.
benim gunluk programimda
*wc -banyo yikanir
*toz alinir
* ev supurulur
*yemek yapilir
ve bulasik ve varsa camasir, cocuklarin dagittiklarini toplamak falan var.
ozellikle mutfak dagildigi anda toplamak,
haliya veya yere dokulen biseyleri bekletmeden silmek, dagilan odayi sonraya birakmadan duzenleyince ev daha derli toplu duruyor ;)
benim de iki bebisim var, bazen halsiz hissetmek,yetisememek, herseyi mukemmel hale getirmek mumkun olmuyor malesef ;)

Eger hala iki goz odadaysaniz toplamasi cok uzun zaman almaz diye dusunuyorum mademki kv yakinda sabah o damlamadan alin cocugu her gun 2 saatligine birakin ..O sirada evi temizlersiniz ..Belki badana boyaya ihtiyac vardir orasini bilemem ama ne kadar yikancak varsa cikarin yikayin,yikatin..Halilar perdeler falan..
kv de şu an uzakta ama hergün gel desen gelir çocugumu göndermek istemiyorum çünkü çok şımartıyor ve etkiliyor bi kere 2 saatliğine gönderdim akşam saat 9 a kadar defalarca arama ma ragmen göndermedi en son çocugumu getirin diye çıngar çıkardım

kv de şu an uzakta ama hergün gel desen gelir çocugumu göndermek istemiyorum çünkü çok şımartıyor ve etkiliyor bi kere 2 saatliğine gönderdim akşam saat 9 a kadar defalarca arama ma ragmen göndermedi en son çocugumu getirin diye çıngar çıkardım

Ben evi hale yola sokana kadar demistim.Yani ne bileyim en fazla iki uc gun..gunluk program uygula o zaman yani en azindan bugun burayi bastan sona temizlicem gibi ..
esimde bikti demissin o kadar mi berbat ev neden bikti 。

cocuk olunca , evin duzenli kalmasi hayal oluyor malesef.
benim gunluk programimda
*wc -banyo yikanir
*toz alinir
* ev supurulur
*yemek yapilir
ve bulasik ve varsa camasir, cocuklarin dagittiklarini toplamak falan var.
ozellikle mutfak dagildigi anda toplamak,
haliya veya yere dokulen biseyleri bekletmeden silmek, dagilan odayi sonraya birakmadan duzenleyince ev daha derli toplu duruyor :KK66:
benim de iki bebisim var, bazen halsiz hissetmek,yetisememek, herseyi mukemmel hale getirmek mumkun olmuyor malesef :KK66:
oglum gece geç yattıgı için sabah uyanmasın diye süpürgeyi çalıştıramıyorum o uyunurken agrılarımdan dolayı ancak yavas yavas yatagı yorganı toparlıyor kahvaltımı ediyor ve bulasıgımı yıkıyorum ama bulasık bitmiyor ki oglum çok agladıgı ve sürekli bişey istediği için bulasıgın basından 2 3 kez ayrılıyorum evi toplarken oglum atese düşmüş gibi aglıyor hiç oynamamasına ragmen toplatmıyor

Ben evi hale yola sokana kadar demistim.Yani ne bileyim en fazla iki uc gun..gunluk program uygula o zaman yani en azindan bugun burayi bastan sona temizlicem gibi ..
son 6 aydır yetişemiyorum bıraktım kendimi sürekli yorgunum kaynım ve görümcem de genelde bizde kalıyor bunalımdayım sürekli bas dönme ve denge problemim var yoruldum

ev 2 +1 ama acayip degişik bi ev

son 6 aydır yetişemiyorum bıraktım kendimi sürekli yorgunum kaynım ve görümcem de genelde bizde kalıyor bunalımdayım sürekli bas dönme ve denge problemim var yoruldum

Ilaclariniz,tedaviniz ne durumda ..Esiniz gormuyor mu halinizi neden kayin ve gorumcede sizde Allah Allah ya uzuldum ..

Ilaclariniz,tedaviniz ne durumda ..Esiniz gormuyor mu halinizi neden kayin ve gorumcede sizde Allah Allah ya uzuldum ..
araya hamilelikler girince tedavi yi ve ilaçları bıraktım malesef eşim çok degişti annesi dolduruyor kaynım da görümcemde neden bizdeler bilmiyorum eşim de memnun degil ama bişey diyemiyor

araya hamilelikler girince tedavi yi ve ilaçları bıraktım malesef eşim çok degişti annesi dolduruyor kaynım da görümcemde neden bizdeler bilmiyorum eşim de memnun degil ama bişey diyemiyor

Oglun uyudu mu saat cok gec Turkiyede..Bence sende yat uyu,oncelikle fiziksel problemleri cozmeye bak,esin mutlaka sigortalidir once bir tedavi ol bence ..Su anda hamile degilsin dimi ilac kullanabilirsin,ayni zamanda devletten bir psikolojik yardim al once kendini duzeltmeye bak ..
Bu zamanlarda cocuk kv de kalsin zaten cok sakin bir cocuk degilmis daha kotu olmaz eger sen duzelmezsen ona da faydan olmaz ..
Esinle de otur konus halimi gormuyor musun cocuga zor bakiyorum kardeslerin de bizde yetisemiyorum de ..
Biraz rahatlat kafani 。。'
'Bu durumda ev en son kalan sey .

Oglun uyudu mu saat cok gec Turkiyede..Bence sende yat uyu,oncelikle fiziksel problemleri cozmeye bak,esin mutlaka sigortalidir once bir tedavi ol bence ..Su anda hamile degilsin dimi ilac kullanabilirsin,ayni zamanda devletten bir psikolojik yardim al once kendini duzeltmeye bak ..
Bu zamanlarda cocuk kv de kalsin zaten cok sakin bir cocuk degilmis daha kotu olmaz eger sen duzelmezsen ona da faydan olmaz ..
Esinle de otur konus halimi gormuyor musun cocuga zor bakiyorum kardeslerin de bizde yetisemiyorum de ..
yeni uyudu hayır hamile değilim kv deye bırakmayı hiç istemiyorum ama çarem yok gibi eşimle üstü kapalı konuştum ama malesef herkes 3 4 çocugu bi arada büyütüyormuş vs.aslında eşim kv deyi dinlemese hiç sorunumuz olmayacak dr a gidecem inşaallah

haklısın galiba uyusam iyi olacak ama uykuya dalmakta zorluk yaşıyorum

yeni uyudu hayır hamile değilim kv deye bırakmayı hiç istemiyorum ama çarem yok gibi eşimle üstü kapalı konuştum ama malesef herkes 3 4 çocugu bi arada büyütüyormuş vs.aslında eşim kv deyi dinlemese hiç sorunumuz olmayacak dr a gidecem inşaallah

O zaman 3-4 cocugu bir arada buyutene gitsin te Allahim ya lafa bak ...BOsver onu sen kendine bak evet once tedavi ol her anlamda yoksa isin icinden cikamayacaksin.
Kolay gelsin..
uyumak icinde once elindeki telefonu git uzak bi yere birak ,sonra git yatagina o oyle mi bu boyle mi olcak diye dusunme ,guzel seyler dusun ve uyu ..

kayın validene sen yabancı değilsin bakıver çocuga de ve sende evinin işini gör erkenden habersiz damlıyorsa sende düzensiz bir ev ve bekleyen işlerle karşıladıgında çok da süpriz olmaz bence yardımcı olur o bir odada bakar sende temizliğine işine bakarsın eger çalışmıyorsan bolca vaktin olur bütün gün onunla oturmak zorunda değilsin çok rahatsz oluyorsan açık açık söyle içine atarsan kurgularsın ve hastalıklarında ilerler öncelikl olarak tedavine odaklan boşver ev pis olun senden önemi değil kayın validen de yabancı değil bütün gün sende oturuyorsa bir zahmet yardım etsin sana evinin işine sen doktora gidersin sizin evde çocuga bakar vs Allah yardımcın olsun sağlık olmadı mı başa çıkmak zor anemin varmış o eni çabuk yorar halsizlik çok olur sağlıklı olursun ve bunlarla daha güçlü şekilde baş edersin inşallah canım

Öff içim daraldı ya valla at özelden adresini gelip yardım edeyim .
İçimden temizlik yapmak gelmediği günler youtube da temizlik hastalarını izliyorum 5 dk olmadan nasıl bir gaza geliyorsam o gün dip temizliğimi yapmış oluyorum tavsiye ederim.Bak link atıyorum biraz ilerlet ne pis evler var üzülme bu kadar halledersin

O zaman 3-4 cocugu bir arada buyutene gitsin te Allahim ya lafa bak ...BOsver onu sen kendine bak evet once tedavi ol her anlamda yoksa isin icinden cikamayacaksin.
Kolay gelsin..
uyumak icinde once elindeki telefonu git uzak bi yere birak ,sonra git yatagina o oyle mi bu boyle mi olcak diye dusunme ,guzel seyler dusun ve uyu ..
SAAT 4:30 da oglum aglayarak uyandı 30 dk ateşe düşmüş gibi agladı ve telefonu yine aldı inan yoruldum eşimle konuştum bi kreş yada başka bişey yapalım kurtalalım diye ama sadece bakarız dedi o kadar

kayın validene sen yabancı değilsin bakıver çocuga de ve sende evinin işini gör erkenden habersiz damlıyorsa sende düzensiz bir ev ve bekleyen işlerle karşıladıgında çok da süpriz olmaz bence yardımcı olur o bir odada bakar sende temizliğine işine bakarsın eger çalışmıyorsan bolca vaktin olur bütün gün onunla oturmak zorunda değilsin çok rahatsz oluyorsan açık açık söyle içine atarsan kurgularsın ve hastalıklarında ilerler öncelikl olarak tedavine odaklan boşver ev pis olun senden önemi değil kayın validen de yabancı değil bütün gün sende oturuyorsa bir zahmet yardım etsin sana evinin işine sen doktora gidersin sizin evde çocuga bakar vs Allah yardımcın olsun sağlık olmadı mı başa çıkmak zor anemin varmış o eni çabuk yorar halsizlik çok olur sağlıklı olursun ve bunlarla daha güçlü şekilde baş edersin inşallah canım
kv de gelince 2 3 gün gitmiyor çagırdıgına pişman oluyorsun

nasıl yani yatıya mı kalıyor yapışkan bir şeyse hiç bulaşmamak en iyisi senin ailen yakın mıydı benim ablama biz çok destek oluyoruz o konuda

Back
X