• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duzen bu mudur?

Iste doktor o muhtemel seyler ne olabilir ardina dusmedi. Tekrar ederse gel demedi, ne bileyim suphe belirtmedi.
Evet b12 Magnesium Eisen hepsi icin baska fiyatlar veriyor aile hekimi normalde bakmak istemiyor ki d vit herkeste cok dusuk burda. Bende diyorum siz bakin odeyecegim diye ona bile nazlaniyorlar.

Uzun zamandir burdayim ancak yakin cevreden doktor bulmak sikinti olabiliyor, cok onerilenlerin mesafesi uzak falan

Uzak olsun, sağliktan daha önemli birşey yok. Ehliyetin yokmu? Evet avrupada d vitamini bide daha önemli. Nerdeyse herkes ekstra d vitamini aliyor.

Uzak olsun, sağliktan daha önemli birşey yok. Ehliyetin yokmu? Evet avrupada d vitamini bide daha önemli. Nerdeyse herkes ekstra d vitamini aliyor.
Ehliyetim var ancak aile hekimi yakindaysa anlamli oluyor. Sabahin erken saatinde gitmek gerekince o kadar yolu gitmek buyuyor gozumde, aile hekimim jinekologumdan katbekat iyi.

Loverdose Loverdose
sen sanieim bebek istemiyorsun ama arastirilsin istiyorsun.Turkiye de devlet hastanelerinde sen bebek istiyorum demezsen kapsamli arastirma yapmazlar.tiroit ilaci kullanmasaydin da strestendir der gonderirdi.
bebek istedigini belirtsetdin bi suru trstler olcaktin.rahim filmi cektir.hormon testi yaptir.smear aldir.esinin hormon testini yaptir vs.dicekti.ve ona gore bi tedavi yapilacakti.tiroitin varsa ilac verip dusurup ona gore iliski takvimini belirlicekti.ya da catkatma ignesi vercekti.adetin duzensizse kncr duzene sokmak icin ilac vercekti.
ama sen bebek istemedigin icin bunlara da gerek duymadi.hakli doktor test istememekte.cunku bebek istemesigin halde bi tedavi surecine girecektin.bi cok kadin zaten adet gecikmesi yasiyor strese bagli olarak.ve bi cok kadinda zaten kist var adetle atiyor bunu.
ozel hastanede tabi direk bu testler isteniyor.
ben de tedavi gordum yasadiklarim bunlardi.

Gebelik suphesi olunca test al diyorlar ve kesinlikle test yapmiyor aile hekimleri.
Tasininca evin yakininda iki hekim vardi, egitimi ve tecrubesi icin bu hekime gittik.
Calistiklari laboratuvarlara ve istenilen seylere gore fiyat degisiyor o fiyatlar d vit b12 falan icindi.
Ode gec burda sistem bu diyor ya da git Turkiye ye orda yaptir diyor.
Ultrason yok mu doktorda? Baya gecikmişsiniz kan tahlili olmadan bile ordan görülürdü . Cidden çok zormuş işiniz. Hayret ettim doğrusu sisteme.

Loverdose Loverdose
sen sanieim bebek istemiyorsun ama arastirilsin istiyorsun.Turkiye de devlet hastanelerinde sen bebek istiyorum demezsen kapsamli arastirma yapmazlar.tiroit ilaci kullanmasaydin da strestendir der gonderirdi.
bebek istedigini belirtsetdin bi suru trstler olcaktin.rahim filmi cektir.hormon testi yaptir.smear aldir.esinin hormon testini yaptir vs.dicekti.ve ona gore bi tedavi yapilacakti.tiroitin varsa ilac verip dusurup ona gore iliski takvimini belirlicekti.ya da catkatma ignesi vercekti.adetin duzensizse kncr duzene sokmak icin ilac vercekti.
ama sen bebek istemedigin icin bunlara da gerek duymadi.hakli doktor test istememekte.cunku bebek istemesigin halde bi tedavi surecine girecektin.bi cok kadin zaten adet gecikmesi yasiyor strese bagli olarak.ve bi cok kadinda zaten kist var adetle atiyor bunu.
ozel hastanede tabi direk bu testler isteniyor.
ben de tedavi gordum yasadiklarim bunlardi.
Tesekkur ederim cevabiniz icin.

Ultrason yok mu doktorda? Baya gecikmişsiniz kan tahlili olmadan bile ordan görülürdü . Cidden çok zormuş işiniz. Hayret ettim doğrusu sisteme.
Ultrason var, gerekli oldugunu dusunmezse kullanmiyor talep edersek ucretini oduyoruz.

Ultrason var, gerekli oldugunu dusunmezse kullanmiyor talep edersek ucretini oduyoruz.
Hamilelik şüphesi var ama ne ultrasona ne tahlile gerek duyulmuyor, ilginç En Büyük TÜRKİYE hamilelik olsaydı testte çıkardı mantığı sanırım . İnşallah ciddi bir sorununuz yoktur diye dua ediyorum adınıza :dua:

Hamilelik şüphesi var ama ne ultrasona ne tahlile gerek duyulmuyor, ilginç En Büyük TÜRKİYE hamilelik olsaydı testte çıkardı mantığı sanırım . İnşallah ciddi bir sorununuz yoktur diye dua ediyorum adınıza :dua:
O testler yuzde 1 de olsa yanilmasi var. Kanda mi once cikar idrarda mi bilmedigimden kendiligimden istedim kan testi yapin bari diye.
Sagolasiniz, umarim sadece donemlik bir durumdur.

Selam KK hatunlari,

icice gecmis dert yiginlarim, sorun ve sorularimla karsinizdayim.

Kisa zaman once cok yakinim kotu bir olay yasadi ve bundan bende oldukca etkilendim (olaydan desifre olurum diye aciklayamiyorum). Gunlerce kendime gelemedim.

Bu stresli gunlerin sonucunda regl gecikmesi yasayinca panik oldum, korunmamiza ragmen bir acaba olustu. Cevremdeki herkesin cocuk dualari etmeleri, dilekte bulunmalari istemedigimizi bilmelerine ragmen beni olumsuz etkiledi ve bir hafta gecikme sonrasinda test yaptim, negatif cikti.

Yillik pap testi icin zaten doktoruma gidecektim gecen ay tatilde oldugundan gidememistim ve bu ayin reglinin gecmesini bekliyordum.

15 gunluk bir gecikme yasayinca doktoruma randevusuz gittigim ilk gun muayene olamadim sekreter kiz israrla eczaneden test al, ucuz alma gibi asagilar konusmalar yapti. Zaten regl olmamanin gerginligi, regl olacakmisim gibi cektigim sancilarin ustune azar yedim ve eve dondum. Ki zaten belli basli markalar var alabilecegimiz.

Ertesi gun gittigimde randevu saatimden 1 saati askin bir sure bekletildim, muayene sirasinda da apar topar resmen gonderildim, baska hastalar bekliyor diye. Burda sikayet edebilecegim bir merci yok.

Doktorumu degistirmem icin yeterli midir ogrenmek icin danisiyorum sizlere.

Pap testini yapti, elle vajinal muayene etti, evdeki testler negatifse hamile degilsindir dedi tiroid ilaci kullaniyorum bir senedir ona bagladi ve hastalar bekliyor diye gondermek icin yeltendi.

Dedim bari bir kan testi yapin cunku iki haftayi asti, oderseniz yapariz dendi. Sadece stresten, tiroidten olabilir deyip sokturucu falan vermedi ya da su kadar zaman olmazsa kesin gel demedi. Bekle elbet olursun dedi.

Acikcasi pcos olan hastalara teshis nasil konuluyor, hic ardini arastirmaya yeltenmedi.

Bir sorun var belli ki her seyi stresin, psikolojinin ustune atarak mi tedavi yapmayi birakiyorlar anlam veremedim.

Kan testi yaptirdim sonucu icin bugun oglen arariz dediler (dun). Bugun ben aksama dogru arayip neden aramadiklarini sordugumda yine cirkin bir uslupla yogunuz dediler.

Sorum netten bakip doktorunuza bende su, su hastaliklar olabilir mi? mi diyorsunuz, doktor ona gore mi bakiyor? (Belirtilerim pcos ile uyuyormus bugun farkettim)

Tum rutinlerimi bilen bu doktoru birakip yenisine mi gitmeliyim?

Not: Doktorumu kendi anadilimle anlasabiliyorum ve mesafe olarak yakin diye secmistim.

sevgili @Mune saglik kisminda acilacak uygun bir yer bulamadim oralarin dertlerine pek uymadi konum.
Hangi ülke merak ettim.bi zamanlar türkiyede böyleydi. Doktorlar hastaları kendi ofislerine yönlendirmek için Hastanede pek ilgilenmezlerdi.troid probleminizmi var benmi yanlış okudum.çok net bilmesemde gecikmeye sebep o olabilir sanırım. Bide malum stres

Doktorunuz inanılmaz ilgisiz ve size test alıp kendiniz öğrenin diyebilecek kadar da pervasızlar, O zaman sizin ne işiniz var orda derler adama ! Bir an önce yeni bir doktor araştırın ve doktorunuzu değiştirin bence, bu doktorla boşuna zaman kaybetmiş olursunuz, artık internette hemen hemen her doktor hakkında yorum bulabiliyoruz zaten. Öncelikle sizin öykünüzü ve şikayetlerinizi dinleyip ultrasonda muayene etmesi gerekirdi daha sonra gerekirse kan tahlilleri istemeliydi,

Yumurtalıklarınızda rahimde bi sıkıntı görmedilerse zaten çocuk da istemiyorsanız doğum kontrol hapı kullanmayı düşünebilirsiniz doktora danışarak. Pcos varsa bile zaten doktor doğum kontrol hapı verecektir.
Başka hastaneye gitmeniz daha iyi olacak gibi duruyor

Hangi ülke merak ettim.bi zamanlar türkiyede böyleydi. Doktorlar hastaları kendi ofislerine yönlendirmek için Hastanede pek ilgilenmezlerdi.troid probleminizmi var benmi yanlış okudum.çok net bilmesemde gecikmeye sebep o olabilir sanırım. Bide malum stres
Buralarda zaten hastanede muayene olmuyoruz her doktorun muayenehanesine gidiyoruz (Almanya).
Tiroid ilacini bir senedir kullaniyorum duzensizlik yeni oldu.

Doktorunuz inanılmaz ilgisiz ve size test alıp kendiniz öğrenin diyebilecek kadar da pervasızlar, O zaman sizin ne işiniz var orda derler adama ! Bir an önce yeni bir doktor araştırın ve doktorunuzu değiştirin bence, bu doktorla boşuna zaman kaybetmiş olursunuz, artık internette hemen hemen her doktor hakkında yorum bulabiliyoruz zaten. Öncelikle sizin öykünüzü ve şikayetlerinizi dinleyip ultrasonda muayene etmesi gerekirdi daha sonra gerekirse kan tahlilleri istemeliydi,
Aynen oyle ben kendi kendime test alip sonucu gordum negatif ancak zaman gecti hala regl olmadim. Hamilelikten degilse nedendir ki zaten diger sorunlarimi dinlemedi bile. Aynen oyle yapacagim, kendime uygun bir hekim arayacagim.

Yumurtalıklarınızda rahimde bi sıkıntı görmedilerse zaten çocuk da istemiyorsanız doğum kontrol hapı kullanmayı düşünebilirsiniz doktora danışarak. Pcos varsa bile zaten doktor doğum kontrol hapı verecektir.
Başka hastaneye gitmeniz daha iyi olacak gibi duruyor
Elle muayene yapinca yumurtalik ve rahimde bir sikinti olup olmadigi anlasilir mi? Gercek manada bilmiyorum yani bu mumkunse tamam diyecegim.
Ne zaman gitsem doktorum aile planlamasi hakkinda o an ne ona satilmasi soyleniyorsa onu ovuyor. Aile planlamasi hakkinda ondan bagimsiz ilerliyorum. Burda hastaneye degil direkt olarak hekimin ofisine gidebiliyoruz, tesekkurler.

Back