Duzen bu mudur?

Sikayet edecek merci yok diye yazdigimi saniyorum, kafam daginik kusuruma bakmayin.
15 gunde bir regl mi olursunuz yoksa gecikir mi?
Gecikme oluyordu ama bu cok uzun bir sure benim icin. Vajinal muayeneyi elle yapti.

Geciktigi de olur ama genelde 15 gunde bir olurum asiri stresliyken , stres cidden onemli bir etken regl duzenindw

Kısmen haklısın da internetten okuyup gelen makale okuyup gelmiyor.

Baş ağrınız varsa dikkat! Diye başlık atılıyor ya hani, onları okuyor. Dolayısı ile migrenden tümöre kadar bir skala ile geliyor hasta.

Bir de belirtileri okuyor ve hastalığı kafasına oturtuyorsa normalde olmayan belirtiler de psikolojik olarak olmaya başlıyor :)

Tanısı konmuş hastalık için haklı olabilirsin. :)

Caniko avrupadaysa eger orda saatlerce bekliyorsun , burdan beter
Ben bi kere surunerek gitmistim deli hastaydim , 3 saat bekledim sira gelmeyince surunerek eve geri donmustum

abov o nasıl iş öyle..

Almanya, el ile muayene olunca kist anlasiliyor mu? Tamamen bilgisizligimden soruyorum.

sadece elle mi muayne etti? bilmiyorum bende elle anlaşılır mı

Caniko avrupadaysa eger orda saatlerce bekliyorsun , burdan beter
Ben bi kere surunerek gitmistim deli hastaydim , 3 saat bekledim sira gelmeyince surunerek eve geri donmustum

Valla panpa ben ozel hastaneye gittim, aylik sigorta odememin yarisini bir muayeneye baydim. bana kalsa, zorunlu olmasa asla saglik sigortasina tek kurus bile odemem yok cunku 3 hafta sonrasina randevu veriyorlar doktoru goremiyorsun. Doktoru gorsen de bir ise yaramiyor, burdaki doktorlar bogaz agrisindan daha komplike bir hastaligi tedavi edecek donanimda degiller. Ancak agri kesici ve oksuruk surubu yazsinlar, daha fazlasi bunlari asar. Her seye sunduklari oneri bitki cayi, varsa yoksa bitki cayi
Daha kapitalist bir ulkeye tasiniyorum, siz geride kalanlara Allahtan sabir diliyorum

Bu konuda onlara hak veriyorum cunku bizim halkimizda normal degil
Bi arkadasim bigun beni zorla doktora surukledi , doktorun suratindaki hayret ifadesini unutamam cunku arkadasim internetten belirtilerine bakip kendine kanser teshisi koymustu , doktor kizi kanser olmadigina zor ikna etmisti , yani bu topluma verdikleri tepki normal bence :) herkes sen diil ki philly

Hayirdir cherry nereye gidiyosun?

Anadilimde anlaştığım doktor dediği için Türk doktor diye düşündüm, ırkçılık değildir bence. Gayet sistem :)

şehir hastaneleri rocks! Diyorsun yani.
Hissediyorum aklımdan geçenleri yazınca bantlanacağım :))

Oranin hastalarinin cogu Turk isin ilginc kismi herkese mi boyle davraniyorlar acaba. Sekreterler Alman da Turk de degildi resmen git pahali marka, eczaneden al test yap dediler. Iki gundur dusunuyorum baska nerde satiliyor hamilelik testleri ( eger amazondan falan alinmazsa)

Burda doktora gitmek bir eziyet onun yerine ucak bileti alip Tr de ozelde muayene oluyorum, ozel sigortam var o bir ise yariyor geri parasini oduyorlar. Ama krankenkasse bir ise yaramiyor ki her seyi tek tek cebinden oduyorsun burda.

Sikayeti nereye edecegimi bilmiyorum, tek yapabilecegim docinsider idi galiba oralara negatif yorum yapmak olabilir.

Henüz " hastalık belirlileriniz bunlardır , bunlar bunun göstergesi olabilir. O yüzden şu testleri isteyelim sen bunlsrı yaptır gel sonuçlara göre değerlendirelim " diyen hekime Türkiye topraklarında rastlamadım.

Ee hastasına neyi niye neden istediğini söylemeyen hekime de," dikkat dikkat "diyen şeyleri okuyup gelen hasta müstehak :) Yeni nesil ayrıca ciddi internet okur yazarı, öyle kolay kolay öyle bilgiler ile gelmezler artık.Makale okuyanı da gelecek artık, öyle her internetten bilgi alıp gelene gıcık olmayı bıraksalar iyi olacak:)

Son düzenleme:
Hayirdir cherry nereye gidiyosun?

Valla panpa UK, Irlanda, ABD semalarina kucak aciyorum. Bu sosyalist sitem falan beni acmiyor, madem iyi kazanan gruptanim kapitalizmi tam yasayayim, parasini verip her seyi satin alayim diyorum Zenginsen sosyalist devlette yasamanin bir anlami yok bence, sosyalist kafali ulkeler orta direksen rahat yasam sunuyor. Zenginsen zenginligini yasayamiyorsun, orta direk standartinin ustune cikamiyorsun. Parayla saglik hzimeti yok, musteri hizmeti yok, daha cok calissan bile isinde ilerleme yok cunku sanayi de teknoloji de oluk ve bayik.
Zenginligimi doya doya yasayacagim yerlere kucak aciyorum yani

Ay alemsin , ne zamandir ingiltere diyodun , dogru karar , bahsettigin 3 ulke de almanyadan iyidir

Yok aynen şunu düşünüyorum " al birini vur ötekine ", " böyle başa böyle tarak":))) yani hepimiz aynıyız, hastasına gıcık olan hekim de o koca boşluğun parçası, ona gıcık olan hasta da :) topluca var bir sıkıntı bizde.

Canlı bombanın canlım bomba olduğunu üzerindeki kablolardan görüp, onu yakalayıp dövüp polise teslim eden başka bir grup insan daha görürmüyüz bilmiyorum. Gayet orijinal tipleriz bence :)

Valize sigabilirim ins, yolun acik olsun.

Türkiye’de düzgün ve dürüst sağlık hizmeti almanın yolunu açıklıyorum,
Doktor yakını olmak
Diğer türlü ya sürünürsün, yada paran varsa sonuna kadar sömürülürsün.

Arada düzgün hekimler çıkıyor.
Ben kadın Doğum doktorumu rastgele hastaneye girip, boşta kim var diyerek tanıdım.
3. Doğumumu yaptıracak :)

Doktorunuz size guven vermemis , basindan atmis gibi görunuyor durum
Zaten sempatik bulmuyorsaniz baska dr a görünün

Regl olacagini anladiysa bunu hastaya belirtmeli. Ki vajinal muhane ile bu anlasilmaz benim bilildigim. En fazla alttan Usg ile ki bu bile zor.

Ve benim jinekologum gayette gerektiginde tahlilde yapar, gereken bilgiyide verir. Evet orda saatlerce oturmazsin jinekologun yaninda ama sana "cik, baska hastalarimda var" demez, diyemez.

Bekleme elbette olabilir. Acil dogum olabilir yada baska acil vakalar. Jinekoloji buna cok müsait.

Ve katiliyorum, önemli olan konu sahibin icine sinmesi. Dedim ya, insan kendini rahat hisetmeli doktorun yaninda.

Aha bak bunda üstüne bastın, çevremde epey hekim var. Bir ara sana korku hikayelerini , aldıkları eğitimi kim kime güvenmez anlatırım.

Konuyu dağıtmadan ban yemeden usulca yaylansak iyi ederiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…