Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku düzenim çok mu çok kötühep 5 6 gibi yatıyorum ne kadar erken kalkarsam kalkayım uyuyamıyorum
![]()
Depresyonda olabilir misiniz? Yada başka bir psikiyatrik probleminiz olabilir mi...Uyku düzenim çok mu çok kötühep 5 6 gibi yatıyorum ne kadar erken kalkarsam kalkayım uyuyamıyorum
![]()
Aynı ben :)Beeeeeeeeeeeen
Aynı ben hayatımda hic gece saat 23.00 de yatmadım. 00.00 da da yatmadim
Yani yatmışımdır ama ondada 36 saat falan uykusuzumdur oyle.olmustur
Saat 04.38 ben hala ayaktayım
Bebekken de uyumazmışım
Caresini bilen yazsın:)
İlaç bi ara içtim ama gerçekten insanı sarhos gibi yapıyor düzeltiriz insalahBen ilaç almadan uyuyamiyorum siz almiyormusunuz.?Benimki hepten rezillik.Evlenip hamile olsam napacam ben.
Gün içinde uyumuyorum ya gece 6 da uyuyup 12 de kalkıyorum genelde erken de kalksam uyuyamıyorumDoktor uyku hapı vermişti öyle uyumuştum. Şimdi işten yorgunluktan 11 i görmüyorum. Gün içinde uyur Musun
onu denemedim ama erken kalkmayı denedim çok defa uyuyamadım bu nu da deneyeyim1 gün hiç uyumazsanız, ertesi gün makul bir saatte yatıp uyuyabilirsiniz gibime geldi
Emin olun temizlik yapıyorum ama yürümüyorumKızlar tek tavsiyem gün içinde oturmayın yorun kendinizi, tüm gün ayakta geçsin, iş yapın ev işi ,temizlik yemek üzerine de yürüyün en az 6 7 km bence daha uyuyamazsanız hemen doktora gidin =)
Yok gayet iyiyim :) uyku sorunu var biDepresyonda olabilir misiniz? Yada başka bir psikiyatrik probleminiz olabilir mi...
Psikiyatri doktorları için uyku düzeni tanı koymada önemli bir ölçüt...
Benimde öle galiba..Bende öyleyim şuan. Ama issizlikten bu şekildeyim onu biliyorum
İnsanın sabah gitmesi gereken bir okulu,işi ya da randevusu olmadıkça planlı kalkamıyor ne yazikki
Denileceğim aktardan mı alıyorumBende aynı dertten müzdaribim ne yazık ki bu saat olmuş tık yok gözler faltaşı gibi ilaç alıyorum uyumak için onuda geç aldığımdan hala etki etmedi sanırım uyku düzensizliği yaşam kalitesini ciddi anlamda düşürüyor bence uyumak için doğal yöntem lavanta çayı ilk başlarda yumuşatıcı içmiş gibi oluyorsunuz ama oldukça etkili
Denileceğim aktardan mı alıyorum
SaolunEvet aktardan alabilirsiniz deneyin oldukça faydalı
Tolvon 30mg ile uyuyorum.Yillar once yine uykusuzluk çektiğimde laroxyl 'le uyurdum kisa sürdü o ve bukadar kötü değildi.Zaman ilerledikçe kroniklesiyor yaaBen 8 sene o ilaçlarla uyudum
Bıraksan iyi olur canım .. laroxyl mi iciyorsun
Birak doktoruna soyleyipte o da çözüm degil çünkü emin ol
İlaç içince sarhos gibi olmuyormusunuz ??Tolvon 30mg ile uyuyorum.Yillar once yine uykusuzluk çektiğimde laroxyl 'le uyurdum kisa sürdü o ve bukadar kötü değildi.Zaman ilerledikçe kroniklesiyor yaaAma hep kötü şeyler oluyordu hayatımda.iyi şeyler olsa düzelirdi biraz. Moralim bile iyi oluyor kisa sureli iyi şeyler oldugunda.
Iyiseyler lazım bana çok ihtiyacım var.Hem moralime hem uykuma lazım.![]()