Düzelmiyor bu uyku düzeni..

Beeeeeeeeeeeen
Aynı ben hayatımda hic gece saat 23.00 de yatmadım. 00.00 da da yatmadim
Yani yatmışımdır ama ondada 36 saat falan uykusuzumdur oyle.olmustur
Saat 04.38 ben hala ayaktayım
Bebekken de uyumazmışım
Caresini bilen yazsın:)

Beeeeeeeeeeeen
Bebekken de uyumazmışım

Safsarisin Safsarisin . Sen burdamiydin ya :)))) aklima da geldin hee konuyu gorunce bil bakalim ben kimim :)))

Bir bilsem benim sorunum cok az uyuyorum 3 saat uyudum yine uyandim.
Oglen 4 te yattim dayanamayıp 11 de uyandim. Ayaktayim dusa girerim,makyaj yaparim cumartesi ya bugun :) derken esimle gezmeye gidicez
Onceki gunde persembeyi cumaya baglayan gece 9 da yatip 11 de kalkmistim aksam ve oglene kadar dolandim deli gibi:)

Ben ilaç almadan uyuyamiyorum siz almiyormusunuz.?Benimki hepten rezillik.Evlenip hamile olsam napacam ben.

Heheh Safsarisin Safsarisin . Da ben de evliyiz canim ama degisen bir sey yok malesef :))
Uyku ilaci kullanmadim hic bitki caylari iciyorum ama degisen bir sey yok.

Ben de böyleyim uyku düzenim hiç olmadı. Ergenlikte başladı. Hep devam etti sonra. Kızlar nasıl olacak? Hayatım aksıyor öğrenciyim odaklanamıyorum gün içinde. Çözüm de bulamıyorum. Bir ara rezene çok güzel uyuytuyordu beni şimdi sanırım bünyem alıştı etki etmiyor:KK43:(

Canım eşimde de böyle bir problem vardı geçen yıl. Hayatta uyuyamıyordu. O sıkıntıdayken benim de içimden gelmiyordu. Sabaha karşı birkaç saat uyuyordum ben o yine uyuyamıyordu. Düzen çok bozulunca doktora gittik uyku laboratuvarı olan bir yere tetkikleri yapıldı. Ama seninki çok ileri boyutlu değilse (eşim bir gram uyuyamıyordu) psikiyatriste gidersen uyku düzenleyici ilaçlardan kullanabilirsin, düzene girer. Biz bu problemi biraz ilaçla biraz da sporla çözdük. Her gün yürüyorduk 8-10 km yoruluyordu uykusu geliyordu. Sen biraz gün içinde yor kendini, yine uyuyamıyorsan doktora git mutlaka uykusuzluk çok kötü

Sabah 5 6 gibi yatıyorum. Ne zaman kalkacağım hiç belli olmaz. Bakarsınız 2 saat uyur kalkarım. Bakarsınız akşam üstü kalkarım. Her gün başım ağrıyor çünkü düzenim yok. Herkes kalkarken ben yatıyorum. Ve herkes yatarken ben kalkıyorum . Geceleri acıkıyorum. Yiyorum da yiyorum. Eşimle aynı yatakta hiç karşılaşamıyoruz. Kurtarın beni.

Beeeeeeeeeeeen
Bebekken de uyumazmışım
Bebekken uyumayan büyüyüncede uyumuyormuş cidden oğlumda aynı bende

hayatım boyunca hep geç yattım. ne kadar yorgun olursam olayım erken uyuyamayan biriyim. bir dönem ilaç kullandım dört ay rahat ettim hah şimdi kurtuldum derken yeni başladı. diyete girmemle düzeldi. az yemek yiyip egzersiz yaptığımda uyuyakalmaya başladım.(azdan kastım eskiye göre az. önceden çok yediğim için enerjim de fazla olurdu.) belki sizin de böyle bir şeydir. gerçi yine çok erken yatamıyorum 2 falan gibi uyuyorum ama bu benim için erken sayılır. 7ye kadar uyanık kalırdım ben... bir de öğrenciyim

Back
X