- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
nasılsınız canlarım? denefim hoşbulduk mavi okyanusa söledim atıcak artistik fotoları bana bakalım nekadar artistik yorumları yazarım.cnm çok sıkıo ya gezmekten geldim ama çok sıkılıorum senaydada düzcede kimsecikler yok yav
hoşbulduuuk yarın geliosun he sevindim valla içime rehavet çöktü yav..gündüzüm bana akşam atacak fotoları mavi okyanus atarım cnm ben sana
hoş geldin burfee...
bende yarın dönüyorum enişten sağolsun kalamaıyo fazla...
işleri yoğunmuş neyse bunada şükür ....
gelince görüşürüz canım....
resimler bendede yok mavi okyanusta...
burfeye atarsa gündüzüm burfe sana atar canım...
zaten çok fazla bir resim yok bi iki pozdu heralde..
birde bizimki anlaşmalı bir buluşma olmadı sürpriz bir buluşmaydı...
mavi okyanusla gezmeye çıkmıştık ...denefin işyerinin önünden geçerken aradım...
onunda çıkış saatiymiş ve buluştuk güzel bir buluşmaydı....kendisini tanıdığıma çok memnun oldum :)
slm herkezin geçmiş kandilini kutluyorum uzun bir aradan sonra döndün oglumu sünnet ettirdim memlekette
şuan istdeyim taşınma telaşım var arada bakuyorum sizlere yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz hepinize slamlar
tünaydın kızlar.....
Düzcemden dün akşam döndüm ...bugün çok sıkılıyorum ...her düzce dönüşümde ilk gün çok sıkılırım...
neyse iş güç derkene atlatıcaz artıkın....çünkü çok işim var çok...öpüyorum hepinizi hemşolar :))
selam arkadaşlar....kız gündüz biber gibi kızarsın ha.....abowwwwwkaydirigubbakcemile3yandık ozaman
kedicik hoş geldin bacım....sen unutma bacım bizleri emi...
senayda tatlum demek döndün istanbula...umarım tekrar bi araya geliriz...
hayırlı cumalar düzceliler....nasılsınız bakalım..
burfem düzceye gelince gelsene yanıma.bi iki muhabbetin belini kıralım..
senayda,,, nasılsın bacım...
gündüzüm darılırmıyım bacım.ben şaka kaldırırım da...anlarsın ya kötü şakalar beni üzer ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?