Düzce///81

evet canım ama şu anda çalışmıyorum maalesef sen nerdesin peki?

hadi ya neden çalışmıosun canım işmi yok çoluk çoçuk falanmı ?
ben şirketteyim ya çok şükürr çok rahat işim düzcede ve akçakocada bayiliğimiz var sık sık geliyorum saten

selam kızlar uzun zaman olmuş gelmeyeli nasılsınız bakalım varmı yenı arkadaşlar görüşmek üzere

hadi ya neden çalışmıosun canım işmi yok çoluk çoçuk falanmı ?
ben şirketteyim ya çok şükürr çok rahat işim düzcede ve akçakocada bayiliğimiz var sık sık geliyorum saten

annem rahatsız canım onu bırakmak istemiyorum ama düzgün bir iş bulursamda değerlendirmek istiyorum artık çok sıkılıyorum çünkü evde çok sevindim canım senin adına belki bir gün tanışma fırsatımız olur seninle

hu huuuuu kızlar nerelerdesinizzz?

ben geldim canımmm ama sen nerelerdesin asıl hiç gelmiyorsun artık nasılsın?

selam kızlar uzun zaman olmuş gelmeyeli nasılsınız bakalım varmı yenı arkadaşlar görüşmek üzere

hoşgeldin canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?evet pantera14 arkadaşımız aramıza yeni katıldı görüşürüz canım

inşallah bulursun canım bolu düzc küçük şehir işte onun sıkıntısı belkide
benim şükür işim falan çok iyide özel sektör işte devlette calısmak istiyorum bende
artı bende görüşmek tanışmak isterimm tabikii

evet canım aynen öyle iş imkanı çok kısıtlı oluyor küçük şehirlerde umarım devlet sektörünede geçiş yapabilirsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…