Düzce///81

bu aralar uzak kaldım buaralardan şubat ayı iyi gelmedi malesef neyse
nasılsınız bakalım kızceler

gerçekten kimseler kalmamış ya ben siteyi mgirmeyeli bayağı sessiz kalmış buralar bak ben yine şenlendirecem buralarııı geldimmmm

aa en son ben yazmışım kendi kendime konuşuyo gibi hissettim nasılsın gündüzüm nasıl gidiyor hayat

aa en son ben yazmışım kendi kendime konuşuyo gibi hissettim nasılsın gündüzüm nasıl gidiyor hayat

iyi be kediçik sen nasılsın görüşmeyeli vallah buralar sessiz sedasız kaldı
kimseler gelmiyor aartık
eskiden ne güzel sohbetlerimiz vardı he şimdi yok :2::2:

Selam Bende 1976 ylından beri Düzcedeyim Aslen Konyalıyım Eşim Düzce'li olduğu için burdayım,ama nereye gidersek gideyim Konya da dahil burayı çok özlüyor ve hemen geri dönüyorum Deprem de yaşasak Düzce bir harika diyorum

aramıza h.geldin filiz81 vallah benden ve arada yaseminden başka kimse uğramıyor dağıldık artık

Semanın kapılarının ardına kadar acılıp saganak saganak rehmet yagdıgı bu gecede düsen damlaların hepimizi sırılsıklam etmesi dilegi ile regaip kandiliniz mubarek olsun

Eklentiler

• $regaip_kandili.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 68
herkese merhabalar.bende aslen düzceliyim ama izmirde yaşıyorum.ve düğünümüzü düzcede yapıcaz akrabalarımız orda oludugundan sizden ricam bildiğiniz hos guzel ve fiyat olarak uygun düğün salonu önerebilirmiziniz bana.

arkadaşım sayfamıza h.geldin sana yardımcı olmak isterdim ama 14 yıl oldu düzceden ist evleneli
fiyat olarak bi fikrim yok düzceli arkadaşlara sorar sana yardımcı olurlar canım

yaseminçiğim nasılsın balım ne var ne yok ne ettin bakem düzcede vallah gene buluşamadık he
planlarım istediğim gibi olmadı fındığa girdik annem canım annem rahatsızlandı fındığı 1.5 günde topladık 3 kişi
annen düzelemedi fındık bitti kalayım dedim benim asalak kocaya bırakmadı dedim bayramdan sonra
bakarız dedi bakarız deme dedim neyse gene göndermedi gitseydimde hora geçmezdi çünki annemle babam ablamın yanına belçikaya gittiler şuan ordalar

yaseminçiğim nasılsın balım ne var ne yok ne ettin bakem düzcede vallah gene buluşamadık he
planlarım istediğim gibi olmadı fındığa girdik annem canım annem rahatsızlandı fındığı 1.5 günde topladık 3 kişi
annen düzelemedi fındık bitti kalayım dedim benim asalak kocaya bırakmadı dedim bayramdan sonra
bakarız dedi bakarız deme dedim neyse gene göndermedi gitseydimde hora geçmezdi çünki annemle babam ablamın yanına belçikaya gittiler şuan ordalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…