Düzce///81

hayırlı günler düzce'min cici kızceleri
nasılsınız görüşmeyeli

kızlar ne diyeceğim haberiniz varmı bilmiyorum ama
konuralp'e toki yapılacakmış ev isteyenler evi olmayanlar hemen müracat edin ben bilem yazılacam
şimdilik talep ne olacak diye
ön kayıt alıyorlarmış talep çok olunca başlanacakmış
evsiz kalmasın haydin koşun gidin kaydolun
müracatlar konuralp belediyesi'ne

slmlar herkeze gündüzüm canım görüşemiyoruz artık özledım yaw

bende sizleri özledim k.oğlanla uğraşmaktan vakit klamıyor birde dışarı elişi yapıyorum ya yetiştirmem lazım onu yapıyorum
eeeeeeeee ne var ne yok bakalım sizler neler yapmaktasınzı
düzcemde havalar nasıl özledim düzce'miz
ve buralardan çok sıkıldım senağlama

kolay gelsın canım.düzcede bugun hava kapalı yagmur var ben hıcbirsey yapmıyorum evde sıkıntıdan patlıyorum işte bende istanbulda olmayı çok isterdim canım yaa

Selam kızlar
Herkese mutlu bir hafta sonu diliyorumm...
Nasılsınız görüşmeyeli?
Öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

iyi akşamlar arkadaşlar nerelerdesiniz gündüz çakıl senayda hiç gözükmuyorsunuz

günaydın arkadaşlar ne varlar ne yoklar
yasemin81 ben rahatsızım canım boynumdan onun için
ne bura ne ora yani
iyleşir iyleşmez aranızdayım
bu arada can dostlarım mübarek mevlüd kandilinizi kutlar niçe kandiller dilerim

günaydınlar.herkeze hayırlı kandiller bugün bütün dualarınız kabul olur inşallah öptüm herkezi

kızlar bana düzcedeki en iyi kadın doğumcuyu söleyin

canım bildiğim kadarıyla sivrikaya hastanesindeki muharrem karacaer çok iyi bir doktormuş sende araştır istersen

iyi akşamlar arkadaşlar nerelerdesiniz gündüz çakıl senayda hiç gözükmuyorsunuz

günaydın canım ben gelıyorum topıge ama karsılasamıyoruz senınle.sen nasılsın?sanada hayırlı kandılleropuyorumnanaktan

günaydın canım çok gecmıs olsun sanada.dıkkat et kendıne sanada hayırlı kandılleropuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşirsin özletme kendini

hayırlı geceler düzceliler nasılsınız.beni uyku tutmadı .gündüüzm geçmiş olsun canımgeçen bi boynum tutuldu 1 hafta maffoldum bacım.çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.kızlar sizler nasılnız.ALLAHA EMANET OLUN .opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…