• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzce///81

cuma8km7.jpg

slm arkadaşlar..ben uzun bir aradan sonra geldim.. 1 ay evvel kayınpederim ameliyat oldu..onunla ilgilendik..1 hafta öncede kayınvalidem vefat etti..anca uğrayabilidm buralara..nasılsınız...beni soracak olursanız çok yorgunum çoook...
geçmiş olsun ve başınız sağolsun arkadaşım
k.validen hastamıydı canım duyunca üzüldüm
kendinize iyi bakın canım görüşmek üzere
bu arada cumanız hayırlı olsun düzceli arkadaşlarım

ağlama cakıl ben arada gelip gidiyorum okuyup çıkıyorum yani
bu sıralar hastayım grip oldum
bende görmeye alışık olduğum diğer arkadaşlar yok artık sen,nazlıbahar, yasemin ve ben gelip gidiyoruz

çok gecmıs olsun canım dikkat et kendıneopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar..ben uzun bir aradan sonra geldim.. 1 ay evvel kayınpederim ameliyat oldu..onunla ilgilendik..1 hafta öncede kayınvalidem vefat etti..anca uğrayabilidm buralara..nasılsınız...beni soracak olursanız çok yorgunum çoook...

basınız sagolsun canım allah sabırlar versin:teselli:

başın sağolsun canım allah rahmet eylesin

mrb yasemıncım nasılsın canım?

selam düzceliler .nasılsınız...

mrb ablacım ben ıyıyım tşk ederım sen nasılsın?

geçmiş olsun ve başınız sağolsun arkadaşım
k.validen hastamıydı canım duyunca üzüldüm
kendinize iyi bakın canım görüşmek üzere
bu arada cumanız hayırlı olsun düzceli arkadaşlarım

topram allah razı olsun..kayınvalidemin yıllardır kalp problemi vardı .. 77 yaşında vefat etti..kayınpederimle biz ilgilenicez....

HAYIRLI AKŞAMLAR BACILAR.NASILSINIZ.BAYADIR GELEMEDİM.inş bundan sonra aksilik çıkmaz gelirim...

merhaba arkadaşlar düzceliler dağıldı kimseler uğramaz oldu çakıl ve benden başka gelen yok

Back