Düzce///81

gunaydın kızlarrr nasılsınız bakalım 2haftadır annemdeydık duzce kalıcı konutlarda sertıfıkamıda aldım geldım ewımdeyım artık
bu arada kızlar almak ısteyen olursa babam bal satıyr kılosu 25tl kesınlıkle ıcınde bır gram seker yok halis mulis kıbrıscık balı eğitim camiasından tanıdıklarınız varsa sorabılırsınız nüfus mudurunden bal alınır mı dıye heheheheh :))))) almak ısteyen arkadaslara ulastırabılırım bu hafta yenı geldı koyden sıcak sıcak taze yaniiiii)))))
haydin gorusmek uzere

günaydın nazlıcım ben ıyıyım canım sagol sen nasılsın?ne sertıfıkası aldın bakalım sen?

aman cnm nolsun ıste bos ısler sınıf oğretmenıyız ama 8yıldır vekıl calısıyorum bı kadroya gecelmedım ((( sınıf ogretmenlerını anasınıfı oğretmenı olaarak atayabılırlermıs bellllkı oda onun sertıfıkası hakkımızı alamayınca boyle ugrasıyoruz ıste
sen nasılsın gorusmeyelı cok ters bı vakıttı 4tan 9a kadar yoksa gunuz olsaydı senınle gorusmeyuı dusunmustum ama bebek olunca olmadı bıraz buyusun ınsallah o zmn gelınce ıns. haber verırım sana

aman sızın ısınızde zor canım o kadar okuyup ogretmen oluyorsunuz sonrada boyle atanmak ıcın beklıyorsunuz inşallah ataman olurda anasınıfına baslarsın canım benımde cok ıstedıgım bırseydı anasnıf ögretmenı olmak ugrarım artık bende yanına :) bende ıyıyım canım ıste ne olsun aynı bıldıgın gıbı bende bekledım belkı haber verırsın diye.bebiş buyusun bıraz daha yıne gorusuruz canım benım nasıl olsa buralara gelıyorsun devamlı bu arada çocuklar nasıl?

günaydınlar kızlar temizlikmi yapıyorsunuz bakem
kolaycıklar gelsin hepinize
ay ay bayrama az kaldı be yawwwwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…