Düzce///81

yok canım almayım emekli oldum ben gayri :roflol:
nasıl tadı güzelmi hiç yemedim tadını bilmiyorumda ondan canım kilosunu kaça satıyorsunuz
çocuklar için vitamin kaynağı vallah a.s

kaydirigubbakcemile3 enişte seni emekli etmiş anlaşılan.kaydirigubbakcemile3 kilosu 8 tl canım..tabiki her derde deva..tadı süper arkadaşım...mesela benim kardeşim üzüm pekmezi yediğimde miğdem kaynıyor diyor..pancar pekmezinde kaynamıyor diyor..birde hiç katkı maddesi yok... Şeniz

iyiyim canım.nasıl olam..evde pinekleyip duruyom...sen nasılsın

gel kuşum sakaryaya pinekleme..ben sana iş bulurum..kaydirigubbakcemile3yarın pekmeze giriyorum...sanırım bayramam kadar 1 kere daha yapıcaz..nasıl yetiştirceksemkafamçokkarıştı

bende ıyıyım canım benım derslerımı kötü ufaklıgın?kaça gıdıyordu canım?
yok canım dersleri kötü değil işine gelmiyor 1.sınıf tatlım biliyor bazı şeyleri ama yazma ve okuma istemiyor
onun için debeleşiyoruz yani
b.oğlanda 6.sınıf o iyi öğretmeni diyor bu hiç abisine çekmemiş diye
b.oğlanın eski öğretmenine verdim k.oğlanı da
evet gülüm sana bol satışlar canım bereket li günler dilerim

allah zıhın acıklıgı versın gündüzüm düzelir canım daha küçük zaten bizde okul zamanında sevmezdık ders calısmasını hiç kaydirigubbakcemile3

hayırlı akşamlar kızlar.nasılsınız.yaprak dökümü başlamadan bi bakem dedim buraya...sengözlerimebaksanab

mrb yasemıncım denef ablacım nasılsınız?ben ıyıyım yaprak dökümüne bakıcam bendeopuyorumnanaktan

ALLAHc.c kaybettiklerimize rahmet eylesin.kalanlarada sabırlar versin.

bir daha böyle felaketler yaşatmasın...

ALLAHc.c kaybettiklerimize rahmet eylesin.kalanlarada sabırlar versin.

bir daha böyle felaketler yaşatmasın...

amin arkadaşım bu arada h.geldiniz sayfamıza tokatlardan beri
hiç unutulurmu 12 kasım
rabbim yaşatmasın bir daha öyle büyük felaketler:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…