Düzce///81

ellerim şişti pancar soymaktan..şimdide enişten işe gidicek pekmeze girene kadar daha 3 çuval pancar soyulacak..çok işim var çoookkkkafamçokkarıştı

hayrola topram kolay gelsin ne pekmesi bu yapıp satıyormusunuz
pancar mı ektin tarlana
ay bu pancarları var ya topraktan çıkarması ne zor he
hele bu aylarda çıkmıyormu donuyosun vallah
neler çekmiştim ben ahhhhh ahhhhhhhhhhhhh :sinifsinif:
kolay gele canısı :1hug:

bakalım buraları tanıyan çıkacakmısınız

Son düzenleme:
DÜZCE HABERLERİ
Düzce Saray Talebe Yurdu yararına açılan kermeste, yurtta kalan öğrenci velilerinin hazırladığı el emeği göz nuru malzemeler satılarak yurdun ihtiyaçları karşılanacak.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Saray Talebe Yurdu yararına kermes düzenlendi. Cedidiye Camii karşısında açılan kermeste, yurtta kalan öğrencilerin velileri tarafından hazırlanan el emeği göz nuru malzemeler satışa sunuldu.

Elde edilecek gelirin yurdun bazı eksiklerinin giderilmesi için kullanılacağı belirtilirken, kermesin 1 hafta açık kalacağı bildirildi.Saray Talebe Yurdu Kadın Kolları Başkanı Seher Altun, kermesin ilk gününde

Kızz gündüzüm buralar benim köyümden kareler kısssskaydirigubbakcemile5
Ayyyy çok duygulandım yaa sağolasın canım benimmopuyorumnanaktan
Sankim biran ordaymışım gibi hissettim kendimi yaa :1hug:
Çarşımızda cimiimiz,parkımız nerdeyse evimiz bilem görünecekmiş :roflol:

nasıl buldum mekanınızı :jeyyar:bayramda sizdeymişim dermişim
et kavurmalarını hazırla heeeeeeee geliyom yemeye :roflol:

kıs toprağam beni et kavurmaylamı korkutacan buyur gel needemek needemek:1hug:

ya bi buluşamadık gitti he düzcede
ayarlayalım bu sefer gülüm
ben arifeden yola cıkacam sizler gidiyormusunuz düzceye
kimler gidiçi parmak kaldırsın
1.bendeniz

Bende bende varım Allah nasip ederse gidicem inşaallah...
Çok şkür evlendiğimden bu yana yani 14 yıldır 2 bayramımı köyümde geçirmedim
Buluşalım inşaalah derim bende ama tatilde kısacık anacığım..Artık araya dereye şıkıştırıp bişiler yaparız napalım diğer arkadaşlardanda katılım olursa:1rolleyes:

gunaydın kızlar
eee hanı bıze et yokmu????bız olmadan yıcenız he asklar olsun((((((((
ben bgn de anneme gıdıyorum bu kursun son haftası artık cumaya gelırız gene gaynasşlıya

gunaydın kızlar
eee hanı bıze et yokmu????bız olmadan yıcenız he asklar olsun((((((((
ben bgn de anneme gıdıyorum bu kursun son haftası artık cumaya gelırız gene gaynasşlıya

annenmi kaynaşlıda senmi kaynaşlıda oturuyon
aklım karıştı yawwwwwwwwwww

sağolasın topram ..evet pekmez yapıyorum satıyoruz...a.spancar pekmezi..canım çıktı 2 haftadan beri..pancarı goncam ekti..çıkartmasıda ona ait:jeyyar:..artık çıkarma işine de ben karışmam. işi zor arkadaşım...madem tecrübelisin bu konuda seni sakarya ya davet edeyim ben..opuyorumnanaktan

yok canım almayım emekli oldum ben gayri :roflol:
nasıl tadı güzelmi hiç yemedim tadını bilmiyorumda ondan canım kilosunu kaça satıyorsunuz
çocuklar için vitamin kaynağı vallah a.s

sen nasılsın cakılçığım bizler eh iyi sayılırız ufaklıkla başım belada derslerden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…