Düzce///81

allah kolaylık versın canım öyle herşeyin başı sağlık onların sağlığı iyi olsunda dinlene dinlene yaparsın.canım benım bizimde gönlümüz senınle kız yakın olsan yardıma gelırdım ama cok uzaksın yaa:gitme:

cakılcım cnm benım cok saol gelmş kdr oldun
yasemın ıyıyım cnm saol sen nasılsın?duzceyı bılemıyrm ama kaynslıa bgn acık bi hava var ferahhh

günaydın yasemincim ben iyiyim canım sağol sen nasılsın?düzce güzel vallahi dün çok yağmur yağdı ama bugün açık hava izmit nasıl?

Günaydın Düzcemmmmmma.s.
Günaydın canlarropuyorumnanaktan
Cumanız mubarek bütün hayır dualarınız kabul olsun inşaallah....:Saruboceq:cümlemizinnn:Saruboceq:

Bugün çölleşen ruhlarımıza ve çatlamış umutlarımıza kevser çağlayanları sunulmakta

Cennet koridorları görebilen gözlere açmış kapılarını ebedi huzur dağıtmakta talib olanlara

Hamdolsun bu kutlu güne bizi kavuşturan heba ettiğimiz ömrümüze
sonsuzluk hükmünde kutlu anlar saklayan Rahmana

Cumamız hayırlara vesile olsun

ALLAH (CC) yönelmenin saadetini tüm benliğimizde hissetmemiz duasıyla

Cumamız Mübarek Olsun

slm kızlar..Çok şükür doğumumu yaptım 12 ekimde dünyaya geldi meleğim.fotosunu eklememi istemiştiniz ama beceremedim..Çok sık giremiyorum nete de artık..Arada girer haberlerinizi alırım inşallah..

slm kızlar..Çok şükür doğumumu yaptım 12 ekimde dünyaya geldi meleğim.fotosunu eklememi istemiştiniz ama beceremedim..Çok sık giremiyorum nete de artık..Arada girer haberlerinizi alırım inşallah..
oo maaşaallah canım çok sevindim...opuyorumnanaktan
Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin...:Saruboceq:
İnşaallah gönlünüze göre hayırlı bir evlat olsun...:Saruboceq:
Rabbim bahtını açık etsin....:Saruboceq:

analı babalı büyüt süpriz_mucize arkadaşım
bebeğin kızmı erkekni belirtmemişsin tatlım

allah analı baba buyutmek nasıp etsin cnm hayırlı bı ewlat olsun ınsallahhh

gunaydın bu arada iyi haftasonları....

Tünaydın düzcem...
Herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum canlar....opuyorumnanaktan

hepinize teşekkür ederim güzel temennileriniz için..Bebeğim kız Elif Yağmur 12.10.09 pazartesi 15:10 da 4 kilo 50 cm dünyaya geldi...

selam arkadaşlar.nasılsınız..
oooo süpriz dogum yaptın he bacım.allah analı babalı büyütsün.darısı evlat hasretiyle yananlara...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bayadır gelemedim kızlar bu aralar sıkıntılarım çok..kayınvalidem bende kalıyo.bakalım ne olacak...işler biraz karışık.eve hapis olmuş durumdayım...sabah 7.buçukta kalkıyorum.yemesi içmesi...of çok zor bu işler....neyse ben arada gelmeye çalışırım .kib emi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin denefcim allah kolaylık versin canım sende kib öpüyorumopuyorumnanaktan

kanki rabbim kolaylıklar versin canım demek sana çıktı he
olsun sevabına
bizde yufka yürek olduktan sonra atamıyoruz işte
bakalım ben daha neler göreçem şuan ayakta ama
kolaylıklar versin rabbim bizide böyle sınıyor işte ne yapalım
kıskaç altına girmişiz bikerem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…