oo maaşaallah canım çok sevindim...opuyorumnanaktanslm kızlar..Çok şükür doğumumu yaptım 12 ekimde dünyaya geldi meleğim.fotosunu eklememi istemiştiniz ama beceremedim..Çok sık giremiyorum nete de artık..Arada girer haberlerinizi alırım inşallah..
slm kızlar..Çok şükür doğumumu yaptım 12 ekimde dünyaya geldi meleğim.fotosunu eklememi istemiştiniz ama beceremedim..Çok sık giremiyorum nete de artık..Arada girer haberlerinizi alırım inşallah..
slm kızlar..Çok şükür doğumumu yaptım 12 ekimde dünyaya geldi meleğim.fotosunu eklememi istemiştiniz ama beceremedim..Çok sık giremiyorum nete de artık..Arada girer haberlerinizi alırım inşallah..
selam arkadaşlar.nasılsınız..
oooo süpriz dogum yaptın he bacım.allah analı babalı büyütsün.darısı evlat hasretiyle yananlara...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bayadır gelemedim kızlar bu aralar sıkıntılarım çok..kayınvalidem bende kalıyo.bakalım ne olacak...işler biraz karışık.eve hapis olmuş durumdayım...sabah 7.buçukta kalkıyorum.yemesi içmesi...of çok zor bu işler....neyse ben arada gelmeye çalışırım .kib emi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?