Düzce///81

gunaydın kızlar herkese
nasılsınız ?gzl bı gun olcak sanırım hafıf gunes parlıyor burda kaynaslı kalıcı konutlarda ama duzce ustu hafıf bır sıs gorunuor hava durumundan sonra dısımızi ızleyebılırsınız.......hehehehhe
bgn aksamustu duzcedeyız nasıpse bakalım bıraz dolasıp yawru kuslarla ablama gecıcez yıgenımın doğum gunu bgn yımpasın arkasına eksıoğlu sıtelerınde oturan warmı aramızda gıtmısken gorusurduk :))))
oğlumu uyuttum kızımda bgn babasıyla dukkana gıttı dıscıye ugrayacaklar bakalım ben hemen kapı calıyor

günaydın nazlıcım iyiyim canım sağol sen nasılsın?hava durumu tahminlerinide nazlıdan aldıktan sonra günün diğer gelişmeşeriyle karşınızdayız diyesim geldi vallahi :roflol: bende düzce kalıcı konutlardan bildireyim o zaman şu anda burda hava güneşli ama biraz soğuk sabah olması nedeniyle sis falanda gözükmüyor burdan düzce üzerinde kaydirigubbakcemile3 yeğeninin doğumgününü kutlarım canım nice mutlu senelere sanada iyi gezmeler

cnm cok saol alel acele bı kahaltı yapıyorum domates salatalık kardesım aaradı almaya gelıyormus benı malum dıetteyız :)))))))emzıren anne dıetı gercı pek uyamıyorum ama genede sut kesılmemek uzere dıkkat edıyorum hareketlı bır gun olcak benım ıcın hemen kalkıp ewımı supureyım

afiyet olsun canım dikkat et kendine kolay gelsin güzel bir gün geçirmen dileğimle öpüyorumopuyorumnanaktan

gallery_1050.gif

Back