Düzce///81

gündüzüm buluşma düzenlersek gelirmisin demişsinya kuzum nerde düzenliceksiniz düzcede olursa gelirim sanırım kardeşimin nişanı var düzcede olucam bayramsonu

bayramın son günümü nişanınız canım
inşallah istanbulda demek istedim buluşma için baksana
düzcede birtürlü denk gelip buluşma yapamıyoruz ya :umursamaz:

yasemin 81 hoş geldin canım aramıza..gebzede değil ama istanbulun farklı yerlerinde çoğumuz...
gündüzüm bayramda düzcede buluşma olabilir bir aksilik çıkmassa ist da çok fazla katılım olmuyor biliyorsun ..sen ben burfe birde harbi81 vardık biliyorsun ist daki buluşmada...ama bayramda çoğumuz dücede olursak buluşma olabilir..eğer bir aksilik çıkmassa :)

evet olsun yani artıkın ya bir türlü kavuşamadık düzcemizde inşallah canım ben bir ihtimal
aksilik olmazsa tabi bayramın 1.günü yola cıkacam malüm
burada k.valide felan olunca
ama kurbanda arife günü köyümdeyim kurbanımız oldugundan

aynen canım bende herzaman bayramın 1, günü akşam annemlerde olurum ee malum bizde ilk günü kayınvalidemde oluyoruz ama kayınvalidem köyde olucak bayramda.. bu sefer görümcemlerde oluruz heralde.. benim için sorun değil aramızda bir sorun yok çok şükür :)
ozaman anlaştık çoğunluk düzcede denk gelirsek buluşma yaparız inşaallah..diğer arkadaşlarda onaylarsa tabiki :))

aynen bende sana senayda güzel bir gün geçirmen dileğimle
kızceler ben perşembe akşamı gidiyorum düzceye
1 hafta boyunca yokum sakın
yaramazlık yapmayın oldumu şunun şurasında
2 gün daha sizlerleyim hakkınızı helal edin oldumu

hayırlı akşamlar bacularrr.nasılsınız.ben heçççç iyi degilim..bugün itibariyle ev hanımı oldum...:çok üzgünümatronum artık gitti ankaraya.kapattık işyerini.
gündüzüm haberleşelim bacım....ben arıcam seni yarın.herkese iyi geceler

hayırlısı olsun canım ya..

iyi geceler kızlar nasılsınız?neler yaptınız görüşmeyeli ben çok yoğun ve yorgunum bu aralar biliosunuz taşınıyorum bu hafta sonu ev kalktı gidio şuan çok sıklıorum gördükçeneyse..yasemin81 hoşgeldin cnm aramıza seninlede bol bol kaynatırız artık..denefim işten ayrıldın he hayırlısı olsun cnm ya ev hanımı oldun sende artık bizim gibi o kadarda kötü değil ya yan gel yat boşveeer tadını çıkar bol bol gezersin işte hem belki ist da gelirsin bizlere gerçi alışman zor olur bir dönem ..gündüzcüm sen düzcelere gidion he bizsiz zaten bi buluşamadık düzcede neyse sen bizim yerimize git gez denefle görüşücen herhalde neyse bizim yerimizede sohbet edersiniz bizi anmayı unutmayın ..çok uzun oldu galiba hepinizi öpüyorum canlarımopuyorumnanaktana.s.

evet bacım artık yeter demi.tam 16 sene.birazda evin tadını çıkartayım.iş teklifi geldide ben kabul etmedim...çalışmaktan yoruldum...
bacım evet gündüzle buluşacagız insallah.... sizleri anmadan olurmu gülüm.kibbb...

insallah bacım..sende düzceye gelirsen seni bekliyom evime...
.sanada kolay gelsin.yakın olsaydın yardıma gelirdimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…