Düzce///81

sen nereye taşınıyorsun arkadaşım aynı mah'mi yoksa biraz uzak yeremi
ah ah heveslendirdiniz beni heeeeeee taşınasım geldi benimde ama nirdeeeeeeeee
ben biraz zor çıkar giderim bulunduğum yerden kötükedihüso
ah ah keşke benim adam'ında işi tahşnli mayinli iş olsaydı
offfffff offffffffffffff

günaydın bacılarım..
burfem sen nire taşınıyon bacım.hayırdır...taşınmak of çok zor.kolay gelsin bacım

Tünaydın bacılaarrrr....
kedicikte burfede taşınıyor...
inş haklarında hayırlısı olur...
Denefim profilinde çalışmıyorum yazısını görünce bende çıktı zannetmiştim işten...
demekki hala çalışıyorsun ..hakkında hayırlısı olsun canım...
gündüzüm sen fındık zamanımı gidicen ...eğer öyleyse senin günlerde sayılı hadi bakem hayırlı git gel...
öpüyorum heppünüzü.......

kanki bak geçen sene kaytardın fındık işini bu sene bekliyom he...
senaydam ..daha çıkmadım işten alıştırma yapıyom..psikolojimi hazırlamaya çalışıyom..kaydirigubbakcemile3

saol arkadaşım seninde inşallah hakkımızda hayırlısı olsun allah iyilerle karşılaştırsın inşallah burda çok çektim komşudan allah hayırlısını versin herşeyin bende ayın 15de taşınıyorum kendi evim değil ama lojmanda kalıcam yenibosnada sevgiyle kalın

gündüzüm bende ramazan bayramında düşünüyorum gitmeyi hem kardeşim nişanlanacak hemde taşındıktan sonra bir yorgunluk atmaya gerçi buyaz hepdüzcede geçti benim ama olsun doyamadım daha slm hepinize

kanki bak geçen sene kaytardın fındık işini bu sene bekliyom he...
senaydam ..daha çıkmadım işten alıştırma yapıyom..psikolojimi hazırlamaya çalışıyom..kaydirigubbakcemile3
ya canısı haklısın be gülüm şu benim kocaeli varya bazen uyuzluk ediyo işte
şimdiye kadar ilk bu sene anneme yardıma kalacam yani
eh çayını içmeye gelebilirim gülüm yardımı unut:roflol:
gündüzüm bende ramazan bayramında düşünüyorum gitmeyi hem kardeşim nişanlanacak hemde taşındıktan sonra bir yorgunluk atmaya gerçi buyaz hepdüzcede geçti benim ama olsun doyamadım daha slm hepinize
inşallah fıstık inşallah ramazan bayramına denk gelip tanışırız
ramazandan sonra bir buluşma düzenlesek gelebilirmisin
eh artık yakınlaştın yani bana doğru:1hug:

iyi akşamlar arkadaşlar bende düzceliyim ama gebzede yaşıyorum düzce aydınpınar caddesınden düzceyı çok özledım inşallah en yakın zamanda geleceğim gebzede oturan başka düzceli varmı şimdilik iyi geceler

gündüzüm buluşma düzenlersek gelirmisin demişsinya kuzum nerde düzenliceksiniz düzcede olursa gelirim sanırım kardeşimin nişanı var düzcede olucam bayramsonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…