- Konu Sahibi dj_oznur_0106
-
canım vigo dediğim şey saç kurutma makinesinin ucuna takılan bir başlık var ya hani böyle huni gibi.içinde kısa kısa boru gibi şeyler var. sıcak hava onların arasından geldiği için kıvırcık saçı kabartmadan kurutuyo,dalgaları belirginleştiriyo.
fisfisfiskızlar bu ucunda fırça olan hava üfleyen makine var hangi markayı alsam kullanan varmı acaba.:1no2:hiç kimse cevap yazmıyor hepinizde dümdüz pırasa gibi saçmı kullanıyorsunuz bu dönen fırçalı saç şekillendiricisi hem kuaförden çıkmış gibi yapıyormuş hemde ister içe ister dışa fön çekiyormuş kullananız yokmu huuuuuuuuuu:bbo:
Ben babyliss in o dediğin makinasını kullanıyorum yıllardır ve çok memnunum. Benim vazgeçemediğim bir ürün. Saçlarımı düzleştirmesem bile fön makinası niyetine saçlarımı kurutmak için yada kahküllerimi düzeltmek için hergün kullanıyorum. Benimkinin ucu dönmüyor, sadece hava üflüyor. Eflatun rengi var. a.s.
Aynı zamanda babyliss in saç düzleştiricisini aldım, bazen saç düzleştiricisi ile düzleştiriyorum ardında diğer makinamla şekil veriyorum
ben anlatamadım herhalde saç kurutma makinesi değil,saç şekillendirici tek tutma kolu var ucunda dönen fırçası var,hem saçlarınız ıslakken kurutuyor öteki düzleştiriciler gibi saçınızın kurumasını beklemiyorsunuz,hem kurutuyor aynı zamanda fön çekiyormuş onu diyorum kullanan varmı huuuuuuuuu:1no2:
ben kullanmıştım canım philips di sanırım bi işe yaramdı kuzenime verdim oda kullanmıomuş :roflol:
Anlaşılan kimse şu ucu dönen fırçalı saç şekillendiricisini kullanmamış :bbo:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?