- Konu Sahibi dj_oznur_0106
-
valla benim saçlarım kıvırcık,lüle lüle.herkes bayılıyo.bence kıvırcık ve ya dalgalı saçlarınıza şekil verebiliyorsanız düz saçtan daha havalı oluyor.ay pek bi kendimi beğenmiş oldum ben de:) şaka bir yana saçlarınız ıslakken saç köpüğü ve ya jöle sürün bol bol. daha sonra da vigo ile kurutun iyice. o zaman dalgalar çok güzel durur ve kabarmaz saçlarınız.
canım vigo dediğim şey saç kurutma makinesinin ucuna takılan bir başlık var ya hani böyle huni gibi.içinde kısa kısa boru gibi şeyler var. sıcak hava onların arasından geldiği için kıvırcık saçı kabartmadan kurutuyo,dalgaları belirginleştiriyo.
a.s. teşekkür ederim canım. benim de saçlarım kıvırcık ve en büyük sorunum da kabarmaları. fön çektirmek için verdiğim paralar da dağları aştı. evet düz saç çok güzel ama biraz da kendi saçımı kullanmak istiyorum. bu söylediğin aklımda bulunsun. tekrar çok teşekkürler :1hug:
yakın geçmişe kadar bende bilmiyordum ama süper oluyor kabarmıyorda..vigo?? çok mu cahilim yoksa :))
Yani kimine düz saç yaışır kimine dalgalı kimine kıvırcık saç. O yüzden kime hangisi yakışıyorsa o çekicidir bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?