• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Düz Saç Kadını Etkileyici Yapar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ya benim saçlarım dalgalı hemide kabaran cinsinden ama ben düz saça bayılıyoum sürekli kuaföre gidilmiyo.
çekicilige gelince düz saç kadını çekici yapar demek bence yanlış

fisfisfiskızlar bu ucunda fırça olan hava üfleyen makine var hangi markayı alsam kullanan varmı acaba.:1no2:hiç kimse cevap yazmıyor hepinizde dümdüz pırasa gibi saçmı kullanıyorsunuz bu dönen fırçalı saç şekillendiricisi hem kuaförden çıkmış gibi yapıyormuş hemde ister içe ister dışa fön çekiyormuş kullananız yokmu huuuuuuuuuu:bbo:

Biz bayanların düz saça ayrı bir sempatisi vardır. Mesela ben düz saçı dalgalıdan daha çok severim... Düz saça hayranım ama sanırım dalgalı saç kadını daha etkileyici yapıyor... İzlenimlerim bu yönde:utangac:sırnaşık şey

Okadar duz sac istiyorsaniz biraz para dokmeniz gerekir:)burda japonlarin yaptigi bir formul var kuaforlerde, saclari duzlestiriyorlar ve kendi sacin uzayana kadar o duzluk gitmiyor yika cik ayni dumduz:) gormussunuzdur japonlarin saclari dumduzdur,fazla pahali digil ama enseye kadar olan saca $300-$400 filan aliyorlarmis arkadasim soylemisti ama uzun saci dusunemiyorum $1000 - $1500 olur sanirim:)tatlicadiarzu..

ismi - Japanese Hair Straightening,diye geciyor arastira bilirsiniz...

canım vigo dediğim şey saç kurutma makinesinin ucuna takılan bir başlık var ya hani böyle huni gibi.içinde kısa kısa boru gibi şeyler var. sıcak hava onların arasından geldiği için kıvırcık saçı kabartmadan kurutuyo,dalgaları belirginleştiriyo.

benim saçımda kıvırcık ama bana düz fönü hiç kimse yakıştırmıyo.hatta nişanlım bile :utangac: doğal hali güzel yıka çık diyo :roflol:

fisfisfiskızlar bu ucunda fırça olan hava üfleyen makine var hangi markayı alsam kullanan varmı acaba.:1no2:hiç kimse cevap yazmıyor hepinizde dümdüz pırasa gibi saçmı kullanıyorsunuz bu dönen fırçalı saç şekillendiricisi hem kuaförden çıkmış gibi yapıyormuş hemde ister içe ister dışa fön çekiyormuş kullananız yokmu huuuuuuuuuu:bbo:

Ben babyliss in o dediğin makinasını kullanıyorum yıllardır ve çok memnunum. Benim vazgeçemediğim bir ürün. Saçlarımı düzleştirmesem bile fön makinası niyetine saçlarımı kurutmak için yada kahküllerimi düzeltmek için hergün kullanıyorum. Benimkinin ucu dönmüyor, sadece hava üflüyor. Eflatun rengi var. a.s.

Aynı zamanda babyliss in saç düzleştiricisini aldım, bazen saç düzleştiricisi ile düzleştiriyorum ardında diğer makinamla şekil veriyorum

Ben babyliss in o dediğin makinasını kullanıyorum yıllardır ve çok memnunum. Benim vazgeçemediğim bir ürün. Saçlarımı düzleştirmesem bile fön makinası niyetine saçlarımı kurutmak için yada kahküllerimi düzeltmek için hergün kullanıyorum. Benimkinin ucu dönmüyor, sadece hava üflüyor. Eflatun rengi var. a.s.

Aynı zamanda babyliss in saç düzleştiricisini aldım, bazen saç düzleştiricisi ile düzleştiriyorum ardında diğer makinamla şekil veriyorum

tatlım babyliss in hangi ürününü kullanıyorsun ucunda fırça dönmüyorsa normal kurutma makinesimi kullanıyorsun :bbo:

airstylers.html
bundan diyorum bu resimdekini kullanan varmı senağlama:sm_confused:

ben anlatamadım herhalde saç kurutma makinesi değil,saç şekillendirici tek tutma kolu var ucunda dönen fırçası var,hem saçlarınız ıslakken kurutuyor öteki düzleştiriciler gibi saçınızın kurumasını beklemiyorsunuz,hem kurutuyor aynı zamanda fön çekiyormuş onu diyorum kullanan varmı huuuuuuuuu:1no2:

valla saçı dalgalı olan düz saça saçı düz olan kıvırcık saça özenir..
benim gibi saçının ne yöne gittiği belli olmayanlarda ortalarda dolanır..
benim tercihim düz saç yönünde..o nedenle saç düzleştirici aldım.düz saç daha masum görünüyor bana göre..dalgalı saçın daha etkileyici bir havası olduğu kesin ama bakım istiyor..

ben anlatamadım herhalde saç kurutma makinesi değil,saç şekillendirici tek tutma kolu var ucunda dönen fırçası var,hem saçlarınız ıslakken kurutuyor öteki düzleştiriciler gibi saçınızın kurumasını beklemiyorsunuz,hem kurutuyor aynı zamanda fön çekiyormuş onu diyorum kullanan varmı huuuuuuuuu:1no2:

ben kullanmıştım canım philips di sanırım bi işe yaramdı kuzenime verdim oda kullanmıomuş :roflol:

yaf bişey sorucam benim saçlarım kıwırcık ve omuz hizasndan brazck uzn ama sabitleştrici kullandm kremler aldm o kdr paralar harcadım düzleştiriciler denedim neler yaptysam olmadı her dzleştirdiimde 5 dk snra dışa kıwrılıyo böle olupta sonradan bişey kullanıp yada dzleştiricisini deiştirip saçları dümdüz olan warsa yazabilrmi ltfennn

Anlaşılan kimse şu ucu dönen fırçalı saç şekillendiricisini kullanmamış :bbo:senağlama

rowenta brush aktiv kullanıorm gayet memnunm=) içe dışa fön cekioo ama bn sadece kahgül için kullanıyorm.saçımn ucunu dümdüz yapmıyo içe yada dışa kıwrıo bnde fön cektkten sora düzleştriciyle düzleştiriyorm uclarınıı herkes çk beenio saçımı öle yapncaa:1rolleyes: tavsiye edrm yanii

Back