Saç Kesim Şekilleri Düz Saç Kadını Etkileyici Yapar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
düz saç mı kıvıcık saç mı dikkat çekici sorusuna vereceğim cevap. yakışmasına bağlı olacak. benim saçlarım doğuştan su dalgası ve bana çok gidiyor....bazen, sıkılınca düz fönde çektiriyorum.bazıları beğeniyor bazılarıda yok su dalgalı halin daha iyi diyor. zevkler o kadar değişken ki. ama ben kendimde su dalgasını çok seviyorum.üstelik çok rahat..yıkıyorum, pantene nin şekillendiricisinden sürüyorum. fön makinasıyla bile bazen kurutmam. kendi kendine kurur. ve çok hoş görünür..

benim saçlarım dümdüz fönlü gibi bide kumral. millet bayılır,ama ben dalgalı saçı daha çekici buluyorum daha havalı oluyor benceŞeniz

:dilcikar:havali seni nolacak.kiskandirma bizi.benimde saclar cok kabarik ve uclari kirik kivircik ustelik.fon guzel oluyo ama onunlada kim ugrasack 2gunde bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…