çift yıllar lisans KPSSMerhaba, ben türk dili ve edebiyatı muzunuyum. Öğretmenlik yapmak yerine düz memurluk yapmak istiyorum. Bunun için hangi sınava girmem gerekiyor ?
Sadece genel yetenek genel kültür demi eğitim bilimleri falan yokçift yıllar lisans KPSS
Evet gk gy sadeceSadece genel yetenek genel kültür demi eğitim bilimleri falan yok
Bu yıl 2024 kpss ye sıkı hazırlanın çift yıllarda düz memurluk oluyor kpss 70 ve üzeri alırsanız adliyenin personel alımlarına da başvuru yapabilirsinizMerhaba, ben türk dili ve edebiyatı muzunuyum. Öğretmenlik yapmak yerine düz memurluk yapmak istiyorum. Bunun için hangi sınava girmem gerekiyor ?
Merhaba meslektaşımMerhaba, ben türk dili ve edebiyatı muzunuyum. Öğretmenlik yapmak yerine düz memurluk yapmak istiyorum. Bunun için hangi sınava girmem gerekiyor ?
Merhaba. Kaç puan almıştınız acaba bir de evli olduğum için bulunduğum sehir de çalışmak istiyorum olabilir mi acaba ?Merhaba meslektaşımBen de senin gibi edebiyat mezunuyum, formasyon da aldım ama yine de düz memur oldum. genel kültür-genel yetenek sınavına giriyorsun o kadar Ancak bunun yanında bilgisayar sertifikan varsa tadından yenmez çünkü çoğu memuriyetin atanma şartlarında PC sertifikası da yazıyor.
Siz ne çok şey istiyorsunuz öyleMerhaba. Kaç puan almıştınız acaba bir de evli olduğum için bulunduğum sehir de çalışmak istiyorum olabilir mi acaba ?
Ben 6 sene önce 81 küsur İle atandım. bulunduğunuz şehirde açık kadro varsa ihtimaliniz olur tabii ki.Merhaba. Kaç puan almıştınız acaba bir de evli olduğum için bulunduğum sehir de çalışmak istiyorum olabilir mi acaba ?
8 sene önce mezum oldum öğretmen olmak hiç hayalim değildi 80 aldım olmadı bi daha da denemedim şuan 4 yaşında da bir çocuğum var onunla başka bi şehre tek başıma gitmeyi ya da onu burda bırakmayı düşünmüyorum. Olursa olur olmazsa olmaz niyetiyle giricem olursa güzel olur olmazsa kaldığımız yerden devamSiz ne çok şey istiyorsunuz öyleİnşallah olur.
Bende hiç matematik de yok siz nasıl çalıştınız matematiğeBen 6 sene önce 81 küsur İle atandım. bulunduğunuz şehirde açık kadro varsa ihtimaliniz olur tabii
Ben eşit ağırlık çıkışlıyım, atanmadan önce kolejde öğretmenlik yapıyordum. Liseye edebiyat ve Türkçe derslerine girdiğim için çocukların genel deneme sınavlarında edebiyattan önce matematik çözerdim. Yapamadığım soruları matematik hocalarına sorardım. 2 sene üst üste girmiştim KPSS’ye. 81 küsur İle mülakata hak kazandım, İstanbul’a gittim mülakat için. Hiç torpilim, hiç dayım, hiç arkam yoktu ama çok şükür atandım.Bende hiç matematik de yok siz nasıl çalıştınız matematiğe