Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar tekrar açmıştım bu konuyu ama beni birinin çok iyi derecede bilgilendirmesi ve yardım etmesi lazm,düz lise mezunuym 2 yıllık bana uygun bölümler nelerdir,iş potonsiyeli yüksek bilgilendirir misiniz lütfen,teşekkürler..
evet düz lise mezunuyum.. meslek liseleri hep önümüzü kapatıyolar bu durumdan bende çok şikayetçiyim... inan bende bilmiorm hangi 2 yıllık bölüm seçsem hep meslek liselerini önce alıyolar.. bende 4 yıllık okumak istemiorm. kpss e de başvurdum eylülde ortaöğretim düzeyinde giricem..
evet düz lise mezunuyum.. meslek liseleri hep önümüzü kapatıyolar bu durumdan bende çok şikayetçiyim... inan bende bilmiorm hangi 2 yıllık bölüm seçsem hep meslek liselerini önce alıyolar.. bende 4 yıllık okumak istemiorm. kpss e de başvurdum eylülde ortaöğretim düzeyinde giricem..