• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düz liseye göre en güzel önlisans bölümleri

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
318
arkadaşlar tekrar açmıştım bu konuyu ama beni birinin çok iyi derecede bilgilendirmesi ve yardım etmesi lazm,düz lise mezunuym 2 yıllık bana uygun bölümler nelerdir,iş potonsiyeli yüksek bilgilendirir misiniz lütfen,teşekkürler..

isteyen özeldende msj atabilir,yorumlarınızı bekliyorum,yardım elinizi uzatın lütfen :) kesin kazanmam gerek:(

adalet tıbbi sekreterlik. zabıt katipliği ben kendim için bunları düşünüyorum..

canm sende mi düz lise mezunusun bizim kazanma şansımız yüksek olan bölümler ne olblr öncelik meslek liseler için olmayan bölümler yani:S

evet düz lise mezunuyum.. meslek liseleri hep önümüzü kapatıyolar bu durumdan bende çok şikayetçiyim... inan bende bilmiorm hangi 2 yıllık bölüm seçsem hep meslek liselerini önce alıyolar.. bende 4 yıllık okumak istemiorm. kpss e de başvurdum eylülde ortaöğretim düzeyinde giricem..

aynen öyle.. 4 yıl okusak iş yok atama yok.. boşuna okumuş gibi gelior.. ne yapacağmı şaşırdım artık.

evet düz lise mezunuyum.. meslek liseleri hep önümüzü kapatıyolar bu durumdan bende çok şikayetçiyim... inan bende bilmiorm hangi 2 yıllık bölüm seçsem hep meslek liselerini önce alıyolar.. bende 4 yıllık okumak istemiorm. kpss e de başvurdum eylülde ortaöğretim düzeyinde giricem..

ne kadar çok zor durumdayız demi :( zaten türkiyedeki eğitim sistemi iyi değil biz okumak istedikçe bunlar zorlaştırıyorlar bişeyleri..

Back