Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

Arkadaşlar iyi biliyonuzmu stajda özel yada devlet sigorta yapıyormu çok merak ediyom birde özelllerde stajda ücret veren okul varmı devlet vermiyo dediniz ama özeller veriyomu sigorta yapıyormu çok önemli sigorta çünkü

Bizde sınıfdakiler özellerde staj yaptı ben ise okulda.Bulunduğun ille alakalı diye düşünüyorum.Çünki özlede de devlette de kimseye para vermediler.Sigorta yapılacağını söylediler ama ne oldu bilmiyorum.

Anaksuman şu anda o şifreyle bişey yapacazmı yoksa okullar açılınca dersler başlayıncamı.O zaman halk eğitime kayıttan sonra yapacağım şey benim okulu arayıb derslerin ne zaman başlıyacağını sormak.Açık liseye kayıtlar 2 ekime kadarsa ekimin ortasını bulurmu sence ilkdefa kayıt yaptıranların derslerinin başlaması saol

Yok farketmez 10.11.ve 12. sınıflar beraber başlıyor. Yani diğerleriyle aynı anda başlayacaksın.Sen şimdi ne yap biliyormusun.Gir açık meslek lisesinin sayfasına öğrenci girişi bölümünden sayfana git.Bak bakalım bilgilerin doğrumu.Sonra şifreni değiştir onların verdiğini kullanma. Sen okulunu ara ve sor ne zaman başlayacak diye her yerde farklı.

usta öğretici olarak görev yapmadım zaten giyim halk eğitim kurslarında pek tercih edilen bir bölüm değil

Anaksuman yani sigorta olayı benim insafiyetimde olan bişeymi ben istemezsem yapmazlarmı.ÇÜnkü anaksuman babamdan faydalanıyom ya sağlıkta falan ssk onun için kesilir kesilirsede emekli olamam ondan önemli devletde bana sigorta yapar özeller yapmaz gibi geliyo hoş ben çalışsamda sigortasız özellerde çalışmayı düşünüyom ne dersin

Arkadaşlar anaksuman eğitim başlıyacak ya yakında ders programızı kendi seçme şansımız yokmu.Ne bileyim haftasonu hafta içi olur haftasonu seçersin gibi.Derslerde bir dersi üst üste veremedinmi birkaçdefa ne oluyo kalma yoksa uzama durumu.

Anaksuman ders programızı kendi seçme şansımız varmıu hafta içi yada hafta sonu gibi.Ya birde çok para harcanıyormu bu bölümde öyle duydum

Arkadaşlar kafamı iki konu kariştırıyo.Birincisi 10 yıl evvel aöf den kayıtlıydım bıraktım almadım diploma.Acaba bir sorun çıkarmı çıkmış geçmişte halk eğitimde söylediler.Kabuk olmamış kayıtları acaba bazılarında diyonuz bitiren devam edenler var yüksekokula diyonuz sınıfımızda ama sistemn değiştine göre 2009 sıkımı tutuyorlar işi.Bİrde stajda yapılan sigorta babamızdan sağlık ssk bağkur gibi haklarımızı etkilermi muhhakkak bilenden cevap bekliyom

Arkadaşlar cevap yazmadınız bu ünüversiteye kaydolup mezun olmayanlar nasıl problem çıkarmi ilerde ders programını kendin seçebiliyonmu akşam haftasonu vs cevap yazarsanız sevinirim

ya meslek lisesin mezun olupda bölümünü begenmeyip baska bölüme girip telafi sansı varmı?:ecrin_bebek:

Kızlar nerdesiniz hepiniz birden mi kayboldunuz ?... Hani öğrencilerimizden bahsedecektik söz vermiştik..

benimo mesajını yeni gördüm
ben giyim mezunuyum
çocuk gelişimi bölümü telafi eğitimini alıyorum

arkadaşlar duyduğuma göre düz lise mezunlaının meslek lisesi diploması alma uygulaması kalktı doğru mu bilgisi olan var mı ben de meslek lisesi eğitimi alıp tekrar okumak istiyorum

Kamelya bir arkadaşım ösym yi aramış, sınavsız geçişin kalkmadığını söylemişler. Serayahsen o uygulama hala devam ediyor sana kim söyledi bu yalanı?

bir kaç kişi araştırmış artık yokmuş öyle bi uygulama dediler üzülmüştüm demekki hala şansım var halk eğitimden mi bilgi almam lazım acaba nereye başvurmalıyım ki

arkadaşlar merhabe ben yeni katıldım aranıza bir sorum olacak.gaziantepte oturuyorum.burada telafi eğitimi kaç yıl bilen varsa cvp yazsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…