slm emeru bu hayallerim suya düşecek gibi benim yaşadığım yerde kurs seneye başlayacakmış ozaman 2.5 yıl bi işte çalışamayacağım..okulu bitirmeme de 3 dersim kaldı ailem bu duruma karşı okulu bırakmamı istemiyorlar onlarada hak veriyorum ama sonunda iş olabilecek bi yer bitirmek istiyorum ayrıca bu bölüm benim hayalimdi..ankara halk eğitimi aradım orada birara üni mezunlarınında bu diplomayı alabildiğini söyledi olmazsa öyle bi şansın tekrar verilmesini bekleyeceğim en aznından bunda yaş sınırı yok..
slm ben 2. sınıfta önceden bırakmıştım bu okul için değil
ama senin son senense sen okulunu muhakak bitir
çalışırken bile okuyabilirsin zaten açık lise ya akşam yada hafta sonu olmalı dersler
tabikide yaş sınırı yok bi tanıdığım 50 yaşında bitirdi kendisi zaten halk eğitimde giyim öğretmeniydi 3 kızı ve 1 oğlu öğretmen dul bir bayan yalnız kalınca tüm çocuklar farklı yerlerde olunca bu okulu okumuş torunlarına çok güzel oyuncaklar yapmış hatta bi ara ünüversiteyide okumayı düşünmüş sonra vazgeçmiş ve ben 32 yaşındayım okula gidiyorum
arkadaşım 40 günlük bebeğini bırakıp gelip gidiyor eşi onu çok destekliyor güzel bi bölüm kazan 2. öğretim gündüz çocuğa sen bak gece ben diyor (eşi de anasınıfı öğretmeni)