Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

Açık öğretim fakültesinde hemşirelik falan gibi bölümleri yazabiliyormuyuz biz yüksekmi puanlar benim hayalim çok hemşirelik olmaktıda olmadı.sen bide çocuk gelişimi bölümünde okuyan ya kültür dersleri alıyonmu ben lise mezunuyum matematik görecemmi

Açık Öğretim Fak.'de ki iki yıllık hemşirelik bölümünü de sadece sağlık meslek lisesi mezunları yazabiliyor.Onun haricinde okullardan mezun olanlar yazsada yerleşemez.Matematikzorunlu ilk yıl sınava giriyorsun.Kredi yükseltmek için.ıki sınava da girince geçsende kalsanda muaf oluyorsun.Eğer lise diplomasıyla başvuracaksan kültür derslerinden sorumlu değilsin.Sadece meslek dersleri.

Evet ben lise mezunu olarak başvurdum.Halk eğitime kayıt yaptırdım.Şİmdi ne olacak benim kaydım kabul edildimi edilmedimi benmi araştıracam liseye ne zaman kayıt olacaz şimdiki aşamalar ne halk eğitim kaydından sonra.BAna liseyi araycan dediler bayramdan sonra.Öylemi benim 2 buçuk yılmış eğitim senin kaç yıl.YA BİDE MATEMATİK DERSİNİ VEREMESENDE ÖNEMLİ DEĞİL DEMİ SINAVLARI OKULMI YAPIYO ÇOK SORDUM KUSURA BAKMA HİÇBİŞEY BİMİYOM SAOL

kaydirigubbakcemile3 önemli değil. Şimdi sen 45 TL'yi verip kayıt yaptırdın mı? Yoksa ön kayıtmı dediler.Eğer 45 TL'yi verip kesin kayıt yaptırdıysan yüz yüze eğitimin başlamasını bekliyorsun.Senin hangi okulda yüz yüze eğitim alacağını da kayıt yerinde söylemiş olmaları lazım.Hangi okul ise o okulu bekliyorsun.Yok senin ki ön kayıt ise asıl kayıt için beklersin.Asıl kayıt tarihini alsaydın.Asıl kayıtı da halk eğitimde yaptırıyorsun.Matematik sınavına bir yılın içinde 2 kere giriyorsun. Veremezsen muaf oluyorsun verirsende muafsın sadece kredin yükselmiş oluyor. Yeni bir sistem getirtmişler buna göre 17 yaşından büyükler 2 yılda bitirecekmiş sana o yüzden 2.5 yıl demişlerdir ama yine de mezun olman aldığın krediyle alakalı 3 seneyi gözden çıkart derim.

mrb arkadaslar bende aranıza yeni katıldım bu konuyla ilgili arastırma yapıyordum yazdıklarınız baya faydalı oldu.bende eğitici anne kursunu bitirdim hem kreşlerde çalışıp hemde açık liseyi bitirmek istiyorum kaydımı yaptırmadım daha birsürü yere iş başvurusu yaptım inş.birisinden haber gelirde hem çalışır hemde okurum baya bu konuda heveslendim yapabileceğime inanıyorum ama sonu ne olur bilmem.

ha arkadaslar birde kafama bisey takıldı benim açık öğretim kamu yönetimi bölümünde kaydım var bir yıl okudum sonra kaydımı yeniletmedim açık liseye kayıt olmamda sorun olurmu acaba?

Anaksuman ben 45 ytl verdim yatırdım bankaya .Halk eğitim kaydımı aldı.BUndan sonraki aşamaları bilmiyom.Okullarlamı başlıyacak eğitim sanırım okullar 24 eylül gibi açılıyor.Bizimde 24 eylülde başlarmı benmi araştıracam okula kaydımı arayıb onları.Birde 1 ekime kadar ben istanbula gidecektim.Ksyıt yada okulun başlaması buna engel olurmu çok merak ediyom tam ne zaman başlar okul kayıt saol

Arkadaşım yeniletmesen bile kaydın var bence sorun olur.çünkü halk eğitimde biri öyle kayıt olmuş 2 ay derslere girmiş gitmiş gelmiş kaydını silmişler ankaradan yani sormadan halk eğitime kayıt yaptırma emeğin gider.

aNAKSUMAN 25 EYLÜL 2 EKİM GİBİ İSTANBULA GİDECEM.Okulların açılacağı hafta kayıt olurmu okula o hafta birde ders başlarmı engel varmı.Sen bilirsin ne zaman başlıyo dersler okula kayıt bilgilendirirsen sevinirim.15 gün tatillerde bize ders var demi

Arkadaşlar 25 eylük 2 ekim arası istanbula gidecem.OKULA kayıt olurmu o hafta birde ders başlarmı engel varmı okulun açıldığı ikinci haftaya kadar saol

Arkadaşlar 24 eylük 2 ekim arası istanbula gidecem o hafta okulların açıldığı hafta içinde sonrakinde birde okula kayıt olurmu dersler başlarmı ne zaman başlar dersler engel varmı gitmeme

kızlar yardımcı olun lütfen kaydı olanlar daha ii bilir önceden açık öğretim üniversitesinde kaydı olanlar gercekten açık liseye kayıt olamıyomu yaa(((inş.öle değildir

Açık lise çocuk gelişimi yüzyüze eğitim ne zaman başlar okullarlamı yoksa ekimdemi ben çünkü okulun açıldığı ilk hafta istanbula gidecem.Sizce sorun olurmu okula kayıt yada başlamada aksama olurmu napayım

Arkadaşım senin aöf de kaydın var okuyon gözüküyon.Onun için kesinlikle almıyorlar.Halk eğitimde kayıt yaptırırken söylediler olmuyo diye.Bİz yapsakda dedi görevli kayıt ankaradan geri döner dedi.Bİri başlamış okula gitmiş 2 ay iptal olmuş kaydı.Onun için dedi kaydınız varsa bizi kandırırsınız ama dedi ankarayı kandıramazsınız geri döner dedi.Birine olmuş.Gene sen bilirsin git konuş.Ya bide sen geç kaldın kayda ön kayıt aldılar çok başvuru oluyo bitmiştir kontenjan

mesajları baştan okumadım ama bende maol öğrencisiyim ben zaten kızmeslek giyim mezunuydum şimdi fark dersleri verip çocuk gelişimini bitirecem stajı okulda yapacağız devlet stajda sigorta yapıyor bize kimse ücret vermiyecek stajda diye biliyorum

kızlar yardımcı olun lütfen kaydı olanlar daha ii bilir önceden açık öğretim üniversitesinde kaydı olanlar gercekten açık liseye kayıt olamıyomu yaa(((inş.öle değildir

bizede öyle dediler ama bizim sınıfta arkadaş yüksek okul okuyordu yani birkaç dersten kalmıştı gidip sınavlara giriyordu açık ögretim değil di

ha arkadaslar birde kafama bisey takıldı benim açık öğretim kamu yönetimi bölümünde kaydım var bir yıl okudum sonra kaydımı yeniletmedim açık liseye kayıt olmamda sorun olurmu acaba?

bende açık öğretim iktisat 2. sınıf öğrencisiydim ama kaydımı yeniletmemiştim problem olmadı geçen yıl

emeru arkadaşın da dediği gibi bizde de hem mezun hemde okuyan arkadaşlar var.Onların niye kayıtları Ankara'dan geri gelmiyor acaba? Neyse bende giyim mezunuyum emeru ama giyimden bir şey olmadı keşke baştan çocuk gelişimin de okusaymışım şimdi öğretmendim. Sen hiç usta öğretici olarak görev aldınmı giyimden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…