Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu türkiyede herkez çocuk gelişimi okuyor.Açık liseye gidiyor 5 senedir takip ediyorum bu işi bana mı hersene açılmıyacak deniyor.YOksa kısmetimdemi yok bu iş bilmiyorum.hersene halk eğitim aynı şeyi söylüyor torpilmi var bu işte bilmiyorum
e narçiçeği nerdesin?
merhaba narçiçeği sana bir şeyler sormak istiyorum ben lise mezunuyum ve çocuk gelişimi bölümünü okumak istiyorum bunun için Adana'daki Olgunlaşma Enstitüsü gittim ve kayıtlar ağustosta başlayacak. 1,5 yıl sürecek ve 6 ay staj görülüyormuş ve ben bu bölümü bitirip çocuk gelişimi ve eğitmenliğini okumak istiyorum. Alacağımız ek puan ne üzerinden hesaplanıyor. Meslek yüksek okuluna girme şansım ne olur şayet girersem 2 yıl okuyup buradan açıköğretimden lisans tamamlamak. . Ya da açıköğretim mi okumalıyım
eyvallah canım hoşgeldin bir an kayboldun sanmıştım da :)denizperisi sorularını esmermelek adına yanıtlamışım e nerdesin deyince yanılttı beni ordan okusun başka sorun olursa bildiğim kadarını yazarım canım...