Merhaba ben 25 yaşındayım Adana da oturuyorum. 1 ay önce olgunşma enstitüsüne gittim ve oranın müdüresiyle görüştüm beni biraz bilgilendirdi: Ben lise mezunuyum çocuk gelişimini okumak istiyorum ve bunun için hangi şartlar benim için uygun diye sordum
bana bu bölümle ilgili bilgiler verdi. okulumuza kayıtlar ağustos aylarında başlıyor ne kadar erken kayıt yaptırırsan o kadar şanslı olursun çünkü çok yoğun talep varmış ve kontenjan sınırlıymış. ıki yıl sürüyormuş okul bunun içinde 6 ay staj görülüyormuş. okul bitince ya myö ye direk geçiş yapıp ordan lisans tamamlamadan aöf geçiş yapıp okul öncesi öğretmenliğini bitiriyormuşsun ama bu biraz zor dedi senden önceki meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünü bitirenler var sana ve senin gibilere sıra biraz zor gelebilir ya daburayı bitirip burdan alacağın ek puanla açıköğretim ya da normal bir fatültenin okul öncesi öğretmenliğini okuyabilirsin, dedi. ama be n bir şey sormayı unttum ek puan ne kadar veriyorlar bilen varsa yazabilir mi?
teşekkür ederim ben de bunu merak ediyordum ama kesin olarak kayıt yaptırmaya gittiğim zaman öğrenirim.benim bildiğim ve yalnış hatırlamıyorsam 100 üzerinden sanırım ama emin değilim hocamıza sormuştukta bu cevabı verdiğini hatırlıyorum yani notlarının iyi yada kötü olmasıyla alakalı bişey buna eminim.
Harikasın canım tebrik ederim Allah yolunu, yolumuzu açık etsinEsmermelekciğim ben zaten usta öğreticiliği istemiyorum sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum ek puan alıp hem de öss ye hazırlanacağım benyerimseniben sadece bilgi olsun diye paylaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?