önümüzdeki yıllarda meslek lisesi mezunlarının 2 yıllık önlisans bölümlerine sınavsız geçiş hakkı kaldırılacaK...ilgilenenlere duyurulur.
garfıeld napıcaz bız ya o konular cok zor mat 2 konusu sırf formul ezber hepsı ..zaten onları yapsaydım rehberlık bolumunu kazanırdım ben...ayy ne ıs bu yaa cok sacma ben nasıl ossye calısıcam yazın oss ıcın dersne acılır mı acaba bıde yazın 1ay staj varmıs sızınde var mı garfıeld
olmazmı yaaaa okumak gibisi yok yeminle keske zamanında okusaydımın yanında iyiki şimdi okuyabiliyorum diyorum :) bi öğretmenimiz var bizimle yaşıt sayılır ve üçüncü üniversiteyi okuyor kadınben 2004 duzlise mezunuyum kızlar.2007 de telefi eğitimide girdim birbuçuk yılda bilgisayar programcılığı mezunu oldum ve direk geçiş yaptım şu anda kutahya dumlupınar üniversitesi bilgisayar programcılığı okuyorum:)21 yasındayım ama yınede okumak çok güzel:)
evet zaten biz iki yıllık sınavsız geçiş düşünmüyoruz 4 yıllık açıköğretim istiyoruz hepimiz yani yanlış bilmiyorsam ki zaten çoğumuz evliyiz öyle başka şehire gidip okumak için uygun değiliz, biz liseden sonra çalışmak ve çalışırken de açıköğretim okumak istiyoruz. belki gül sınavsız geçiş düşünüyor olabilir o bekar çünkü olmazsa o da açıktan okur ya
evet bende gördüm bu mat. derslerini, ama dediğim gibi 96 da liseden mezun oldum ben... herşey uçtu gitti.. artı sürede az kaldı... ocak ta sınav var....:1no2:
bizede bazıları seneye bazıları ikinci dönem staj var diyor.. anlamadım ben..CADIARZU
bizim okulda diğer sınıftaki lise mezunu olan arkadaşlarla görüşüyoruz...onlar da istiyor çabuk bitsin... 7-8 kişiden fazlasıyız ... ama ben dedim eğer sınıf açılırsa benim netten de arkadaşlarım var onlar da gelecekler dedim..şu dönem sonu bir yaklaşsın bakalım... sıkıştırıcaz... aslında hocalarında işine gelir... 3 -4 sene uğraşıp durmak yerine...2 senede kurtulurlar bizden... kaydirigubbakcemile5
ikini lise ouyan arkadaşlar maol sayfasında mat 3 ve mat 4 dersi çıkanlar üzülmesinler ben 3 hafta önce ankaraya dilekçe yazmıştım bi hatamı var diye ama bana 2 gün önce ankaradan geri döndüler aradıar beni ve 2 dersin sınavınada bir kereliğine girmeniz gerekiyor denildi ama dersi geçemezseniz sorun değilmiş okulu bitirmeniz için muaf oluyormuşsunuz.yani fazla kafaya takmayın o dersleri siz meslek derslerinize yoğunlaşın:)
herkese başarılar.
canım ilki test artı yazılı biçiminde 20 soruydu ikincisi işte verdiğim sorular gibi yazılı usulü zordu ya derste notlar alıp onlarada çalışılırsa ama çok çok kolay ben biraz derse veremedim galiba kendimi çok dolu bir kağıt olmadı bakalım kaç alıcam.esmer melek sızın sınvlarınız yazılı seklınde mı bizmkısı test olcak 20 soru bosluk doldurma falan varmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?