Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu işte bi yanlışlık var gül matematik yada diğer kültür derslerinden sorumlu değilsiniz siz.işte bende onu anlamadım ben lıseyı bıtırdım mat 1 mat 2yı falan gordum ama mat 3 mat 4 yazıo sınır oldum ya..ben senıde lıse mezunu blıyodum neyse bakalım garfıeld da goruomu lısede bıkmıstım yıne cıktı karsıma
çiçek noldu aradınmı okulu güzelim varmı bi değişiklik 1 aralıkmı yoksa
çiçek noldu aradınmı okulu güzelim varmı bi değişiklik 1 aralıkmı yoksa
ins cicekcım olur ama zanetmıyorum o 5aylık olan sey farklıydı ...o halk egıtıme mı baglı bı sor baklım merak ettım ya bıze sureklı arastırma veryolar canımızı okuyolar heryerde boyle mı acaba...bıde mat3 mat 4cıktı basımıza cıcek senınde aktıf olmustur ogrnclık durumun bı bak baklım halk egıtım verdıgı ogrncı gırısı nosunda senınde yazıo mu mat ...bugun ogretmne sordum evet ddedı o derslerı vermek zorundasın ay sınır oldum yaaa turev faln varmıs galıba
ee cıcek sen gıtmıcen mı yanı program nasıl sna uygun olanı yok mu madem esın mudurle tanısıo sana bı guzellık yapsınlar bızım karsımıza 4 program verdıler uygun olanı secın dedıler ... bu arada bızım sınıfa lıse mezunu bı bayan geldı 29 yasında evlı olmazsa o kızla okul arıcaz ıkıncı donem garfıeld falan ıns ...garfıeld mat 3 mat 4 derslerını sende vercen dımı ben kıtpları alıcam halk egıtımden bıde onlarla ugrasıcaz...senın nasıl gıdıo garfıeld okul
ins canım senın hayırlısı neyse o olsun
ay canım kolay gelsin aferim vallahi ne güzel çok azimlisin, hem kurs hem okul hem ev allah kolaylık versin canım.
garfıeld senın ders secımınde mat3 mat 4var mı bende oyle yazıo bızım sınıftakı unv mezunu kızda da yazıomus hatta kıtapları bıle almıs bıde mat mı ugrasıcam ben ya esmermelek sendede yazıo mu