Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım benim durumumu hiç sorma ben iktisat mezunuyum. Yüksek lisansıda kazandım ama içimde hep ögretmenlik kaldı.. Öss sınavına girip örgün okumak isteemiyorum sırf aöf okul öncesi ögretmenliğini okumak için alacagım meslek lisesi diplomasını..Bir yandan çalışıp bir yandada dışardan okul öncesi ögretmenliğini bitirip sonrada kpss girip atanmak istiyorum. Ha bu arada yaşım 24 oldu zaten ögretmen atamaları 40 yaşına kadar. Bir bayan için en güzel meslek..Bu arada hepinize başarılar diliyorum..
ben şuan açık meslek lisesi öğrencisiyim bugün şok birşey öğrendim! daha öncesinde üniversiteye kayıt yaptıran ( şuan için kaydı olmasa, silinmiş bile olsa) bazı arkadaşların dosyaları geri gönderildi ve okuldan ilişikleri kesildi ve ne yazık ki ben de üni. terkim benim dosyam gelmemiş ama bu gelmiyecek anlamına gelmezmiş.. moralim çok ama çok bozuk kızlar bu konuda bilgisi olan var sa lütfen yazsın çok kötüyüm[/QUOTE
Arkadaşım şaka olduğunu söyle lütfeeeen!!!!!
Ben daha meslek lisesine kayıt yaptırmadım ama şansımı denicem olmazsa seneye diyordum ama benimde 3 sene önce aöf de kaydım silindi atıldım.
Ne olur sen şu an okumaktasın şunu bi iyice araştırpta yazsan da bizimde yüreğmize su serpsen. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ben şuan açık meslek lisesi öğrencisiyim bugün şok birşey öğrendim! daha öncesinde üniversiteye kayıt yaptıran ( şuan için kaydı olmasa, silinmiş bile olsa) bazı arkadaşların dosyaları geri gönderildi ve okuldan ilişikleri kesildi ve ne yazık ki ben de üni. terkim benim dosyam gelmemiş ama bu gelmiyecek anlamına gelmezmiş.. moralim çok ama çok bozuk kızlar bu konuda bilgisi olan var sa lütfen yazsın çok kötüyüm[/QUOTE
Arkadaşım şaka olduğunu söyle lütfeeeen!!!!!
Ben daha meslek lisesine kayıt yaptırmadım ama şansımı denicem olmazsa seneye diyordum ama benimde 3 sene önce aöf de kaydım silindi atıldım.
Ne olur sen şu an okumaktasın şunu bi iyice araştırpta yazsan da bizimde yüreğmize su serpsen. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
maalesef arkadaşım sormadığım yer kalmadı, herkes aynı şeyi söyledi en son eğitek çağrı merkezini aradım bana söylenilen aynen şu; daha öncesinde üniversiteye kayıt yaptıran kaydını sildirmiş dahi olsa açık meslek lisesine kayıt yaptıramaz yaptırsada mezun olamaz, evet aynen dün duyduklarımın aynısını söylediler ( şuan çok ama çok üzgünüm, 2 aydır emek veriyorum gittim geldim bi çok sınava girdim yüksek notlar aldım ama şuan dosyamı göndermelerini bekliyorum. bütün emeklerim bütün heveslerim uçtu gitti 1 günde!....
kızlarr bende yarın derse giricem bi baqıcam baqalım dayanabilicekmiyim:))birde ben bişey sorucam kızlar bu sene öss ye girme şansımız varmı?yani diyelim açıköğretim okl öncesini kazandık bu ikisini dewam ettirebiliyomuyuzz eğer öyleyse giricem sınava bilgisi olan varsa şimdiden tşkkürlrr...
evet baştan öyle demişlerdi hatta kayıt alınmıyor demişlerdi ancak benim kaydımı aldılar ve sorun yaşatmadılar hiç.
bana da sorun yaşatmadılar hatta sorun olmaz bile dediler 2 aydırda okula gidip geliyordum sorunsuz, daha dün müdür yardımcımız söyledi, yalan söyleyecek halim yok şu durumda arkadaşım..
ben şuan açık meslek lisesi öğrencisiyim bugün şok birşey öğrendim! daha öncesinde üniversiteye kayıt yaptıran ( şuan için kaydı olmasa, silinmiş bile olsa) bazı arkadaşların dosyaları geri gönderildi ve okuldan ilişikleri kesildi ve ne yazık ki ben de üni. terkim benim dosyam gelmemiş ama bu gelmiyecek anlamına gelmezmiş.. moralim çok ama çok bozuk kızlar bu konuda bilgisi olan var sa lütfen yazsın çok kötüyüm
duru arkadaşım sen hangi ilde bulunuyorsun ve bu okulla ilişiği kesilen arkadaşlara ne demişler sizin diplomanız üniversite diplomasımı demişlerde kayıtları silinmiş.birde ne kadar süre oldu bu okula başlayalı sizin ve arkadaşlarınızın.birde şunu eklemek istiyorum bu nasıl bir saçmalık böyle üniversite okumak suçmu ya bu nasıl iştir o zaman üniversite mezunlarına iş versinlerde sonra ellerinden okuma hakkını alsınlar.insanlar bir üni okuyorlar sonra iş bulamadıkları için belli yaşa gelmiş olmalarına rağmen hatta evli bile olmalarına rağmen hala iş arıyor ve okula dahi gitmeyi göze alıyorlar ama önlerine engel çıkıyor.sebeb ne ? "Sen üniversite mezunusun" sanki çok büyük bir günahmış gibi.... klava:
garfıeld adresımı aldınmı ...bıde bu son olanlardan haberın var
evet aldım... mesajları okudum ama inanamıyorum... nasıl bir saçmalık bu böyle...