fırsatın varsa alsana bütün dersleri biran önce önün açılır işte keske bize böyle bi fırsat sunulsa süper olurdu biran önce meslege baslardık.şöyle söyliyim sınıfızdaki diğer arkadaşlar. 7 tane meslek dersi 7 veya 8 tanede lüktür dersi alıyor... toplam 14- 15 ders.. ama biz sadece 7 ders alıyoruz... işte bunu söylüyorum. üst sınıfında derslerini alabilirmişiz... kredili sistem olduğu için...sınıf yok ders var..
yani diğer bir deyişle biz 10. sınıf öğrencisi değiliz... gelişim alanları dersinin öğrencisiyiz, mesleki gelişim dersinin öğrensiciyiz, anne çocuk sağlığı dersinin öğrencisiyiz...vb. vb. bunlar birincisi sınıf dersleri... ikinci sınıfında herhangi bir dersinin öğrencisi olabiliyoruz...
ama benim bulunduğum okulda tüm dersler haftasonu olduğu için ben alamıyorum bu sene... sadece kendi derslerime girebiliyorum. umarım yeterince açık olmuştur...
başka okullarlan destek alabilirmiyim dedim... müdür beyle konuş dedi.. perşembe günü dersimiz var.. biraz erken gidip konuşacağım... CADIARZU
eğer biz araştırmazsak ... kimse gelin bunu böyle demeyecek... o yüzden biraz uyanık olmak lazım...araştırmak soruşturmak gerekiyor...
:sm_confused:
halkeğitime sor yinede ama bildiğim kadarıyla meslek lisesine gecişini yapabilirsin.Peki ticaret meslek lisesi mezunlari telafi egitimi alarak baska bolume gecebiliyor mu?
Bu konuda bilgisi olan var mi?
evet balım malesef..esmermelek sende sor bakalım....hepımız ıcın gecerlı herhalde caresızlık arasında care arıyoruz
garfield canım kültür dersi olarak hangi dersi görüyosunuz siz?
okuldamı yani? bunun eğitiminimi alıyolar varya süper olur böyle bişey olsa ama bizim okulda böyle birsey yok bi sorayım yinede belki kurs verirler..ben lise mezunu olduğum için görmüyorum...ama lise yi ilk kez okuyan arkadaşlar görüyorlar.. fizik kimya biyoloji matematik tarih edebiyat yabancı dil vs gibi dersler..
okuldamı yani? bunun eğitiminimi alıyolar varya süper olur böyle bişey olsa ama bizim okulda böyle birsey yok bi sorayım yinede belki kurs verirler..
evet çiçek haklı biran önce bi okulda yada bi kreste çalışma imkanın olur erken alırsan derslerini ah bize öyle bi fırsat verseler hemen boşardım kocayı :)gül sen neden üzülüyorsun ki bu duruma daha iyi değilmi çok ders alırsın hemen biter okul?
gül sen neden üzülüyorsun ki bu duruma daha iyi değilmi çok ders alırsın hemen biter okul?
bu bölüm bittiğinde sınavsız geçiş hakkımız var 2 yıllıga ama bundada yaş problem olabilirmiş küçükten büyüge kabul ediyormuş üniversite.. Ama eşim sınavsız geçişe basvurdu bu sene ve kabul edildi bunu engel olarak görmüyorum.kızlar biliyorsunuz bu lise bitince össye giricez ve eğer açıköğretimden devam etmek istersek öyle diğer bölümle gibi barajı aşmak yeterli değil bu sene en az 324 puanla kapatmış bölüm. Bir kişi var o da 330 almış bende sordum kaç net yapmak gereiyor filan diye bana ben türkçeden 28, sosyalden 24 matematikten de 6 tane net yaptım 330 geldi dedi tabi onun okul puanıyla bizmki birebir aynı olmayacağı için 1-2 puan farkedebilir. Eğer örgün eğitim istersek eşit ağırlıktan ama açıköğretim tercihi sözelden de tercih edebiliyoruz. Bilginize.
bizim ilk sınav tarihimiz belli oldu bu gün kasımın üçüncü haftasıymış bilişim dersinden.hangı duruma ....garfıeldın bahsettıgı durum mu ....ben ona nıye uzulıyım kı bence cok guzel bısey keske oyle bı durum olsa...ben bıseye uzulmuydum ama suan cok uzgunum sımdı cıglıdekı okuldan gelıyorum ve 3yıl surucekmıs ustelık haftanın tum gunu belkı bu durum bu sene ıcın gecerlıymıs ama nasıl olcak bu ya ...ve dahası ogretmen ayarlanmams allahım ya ...bıde ust sınıftan ders alma seyı de yok ...napıcam ben ya kızlar morelman goctum 2vesaıt le gıdıyom bornavayla yol 1saat ama vesaıt yapıyom hıc olmazsa orası kac yıl surcek acaba ... garfıeld sızın okula gecsem mı yada gecebılırmıyım sız hıc sınav oldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?