garfıeld 3 4 kısı lıse mezunu var demıssın dıgerlerı ne mezunu yanı nasıl oluyo dıgerlerıde lıse mezunu degılse nasıl aynı sınıfta oluyosunuz anlamadım canım ya:uhm:
gerçekten neden öyle diğerlerini ayrı almışlardı bizde de hatta onların dersi başladı da bizimki başlamadı?
evet çiçek durumumuz aynı... sınıfta öğretmen dahil herkes şaşırdı neden bir ünv .okuduktan sonra tekrar lise diyorlar.... 36 kişilk sınıf mevcudumuz var.. 3-4 kişi var lise mezunu... ünv hiç yok.... :1shok:
ben kayıt için gittiğimde işte üniversite mezunlarını alıyormusunuz diye sordum burada alınmıyor filan yazılmıştı kafama takıldı sonra alıyoruz dediler, orada bir amcada kızının kaydı için gelmiş kızıda ön lisans mezunuymuş iş yok kızım bir daha lise okuyacak bak sen gibi dedi yani bizim gibi var baksana a.s yazık halimize üzülüyorum ya boşa kürek çektik demekki.
kızlar ne yapıyosunuz uzun zaman oldu giremedim neler yaptınız dersleri başlayan falan oldumu hiç çiçek sen nptın canım bu ay sonu bi gidicem ne zaman başlıycak dersler diye sorcam
gerçekten neden öyle diğerlerini ayrı almışlardı bizde de hatta onların dersi başladı da bizimki başlamadı?
benim lise ve ya önlisans mezunu olmam birşey değiştirmiyorki sonuçta liseyi okuyoruz... onlar ortaokul mezunu yada lise terkler... onlarda liseyi okuyor.. bu yüzden aynı sınıftayız...
garfıeld kayt olurken neler gerekıo 30 ytl yatırılıo dımı ne hesabı olarak yatıo zıraat a mı yatırılıyo okula kayıt olucam bızımkı ne zaman baslıcak kımbılr
kızlar benimde okulum basladı. akşam 5ten 8:40 kadar sürüyo
her dönemde iki yazılı olucaz ve telafi eğitimi alanlarla liseyi yeni okuyanlar aynı sınıftalar
ve beni sevindiren bi haber aldım bugün bu hepimizi ilgilendiren birşey kızımın okulundaki iki tane öğretmen usta öğreticilermiş + bizimde üniversite okuduğumuz taktirde şansımız çok yüksekmiş...
biz okulda 260 kişi olduk a dan e ye kadar sınıf var mevcutları 32 36 falan müdür yardımcılarından biri bi dersimize giriyo ve dediki sizin 10 katınız daha öğretmene ihtiyac olucak şansınız çok yüksek devam edin dedi çok sevindim :) ha birde sınıfımda 38 yasındaki bayanlar bile var işte Türk kadını!.. Basaramayacagı hiç bişey yok...!
Arkadaşlar banada bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.. Ben iktisat mezunuyum ama tekrardan okul öncesi ögretmenlik okumak istiyorum..Bu meslek lisesi diplomasını bende almak istiyorum en kısa sürede ne zaman ve nerden alabilirim şimdiden yardımıız için tşk ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?