sakın ol cıck bn buralardayım:teytey: sen nerdesınyerimseniben cok ozledım ya konusmayı kayıtlar bıttı bızım konusmalarda bıttı benım daha derslr baslamadı bende sabah okula gıttım kayıtlar 13ekımde baslıyo dedılr ytkılıler yoktu bu konu hakkında toplantıvarmıs acaba benı baska okula verıcekler ıns baska okul olur bıde ablamın anasınıf ogretmnı ark var orda onada ugradım dersıne gırdım cok tatlı ogrncıler varya bızde ogunlrı bı gorsek yanında stajer kızlar var acık lıseden bı kızda vardı hatta evlıymıs daha yenı geldım ordan pzt bı daha gıdıcem...
selam kızlar bende geldim... neler oldu neler...
a.ö.l. sitesinde 6 ekimde yüzyüze eğitim başlıyor diyordu...
halk eğitimi araıyorum arıyorum ama nafile... en son bugün gittim...
ne zaman başlıyor bu yüzyüze eğitim dedim...ooo sen geç bile kalmışsın,
çabuk git okula kaydını yaptır dedi... yahu ben kaydımı ağustosta yaptırdım
bana 15 ekimde gel kitaplarını al dediler tamam.. kimse okula da ayrıca kayıt yaptır demedi...
neyse bugün koştura koştura hallettim, bankaya ayrıca 30 ytl daha yatırdım, birde önlük istiyorlar, 18 ytl hihihi cumartesi ders başlıyor sabah 8 de gidicem... arayıp sormasam dersler başlıycak kimsenin umrunda değil..
valla stajı okul ayarlamıştı biz değil.öss ye girdim ama kazanamadım ama seminerler oluyor her sene ordaki puana göre usta öğrt yapabiliyorsun.benim atamam oldu ama uzak diye gitmedim bu sene.
kız ne önlüğü, forma giyip gelin demiyorlardır umarım? fisfisfis
çiçek64 canım kpss ye girersen artın olur ama seminere gittikten sonra milli eğt başvuryorsun.ve aldığınn seminer puana göre atama yapıyorlar.ücretler ek ders hesbı yani kaç saat derse girersen okadar maaş.genelde 500 ile 600 arası oynuyor
teşekkürler terazi.... ben bugün sabah 8 de yüzyüze eğitim alacağım okula gittim.. sabah sınıflarımızı falan öğrendik... bugün dersim 14.00 de başlayacakmış.. eve geldim ... öğleden sonra tekrar gittim... ders programını verdiler... pazartesi ve cuma boş sadece... diğer bütün günler ders var... hani hafta içi olmaycaktı dedik... ayarlayamamışlar... yarın ise tam gün sabah 8 den akşam 5 e kadar... hadi bakalım kolay gelsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?