Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

arkadaşlar acil durum. yardım edin. kız meslek liseleri ana okulu öğretmenliği için yine kurs açacak mı böyle bi söylenti var. lütfen haberi olan varsa yazsın nolur il de yazın. hani bir ara olmuştu eskiden sertifika ile ana okulu öğretmeni olanlar hadi kızlar

öğrendim kızlar ve kayıt tarihi ayın 25 de son bulmuş. şuanda o kadar üzgünüm ki.

kızlar merhaba, geçmiş bayramınız kutlu olsun, nasılsınız ben baya zamadır giremedim siteye özledim sizleri ya.

ya kızlar bizde bir grup filan kursak nasıl oluyor bilmiyorumda orada toplansak orada muhabbet etsek bilen varsa yol göstersin

kızlar merhaba, geçmiş bayramınız kutlu olsun, nasılsınız ben baya zamadır giremedim siteye özledim sizleri ya.

canım cicek bende bugun gırdım bayram falan olunca mısafır falan senın ve herkesın gecmıs bayramı mubarek olsun daha nıce bayramlar goruruz ıns saglıkla :Saruboceqyle bı grup varsa olabılr yanı ben varım süprizzzzzbu arada benı verdıklerı lıseye gıttım bana cok uzak ya 1saate yakın surucek ve saate bır otobus varmıs benım bulundugum yere bıraz sıkıntı cekıcem artık ama deger ya kayıt olurken okula ne gerekıo bı 30 mılyon verılcek onu bılıyom :uhm:...bıde seneye staj yapıcaz ya kendımız mı ayarlıcaz ıns oyle olur ben ablamın yanında yaparım onu bırak evıme yakın yanıyerimseniben..ıns oyledır sızın ne zaman bellı olcaktı çıçek:1rolleyes:

selam bayanlar nasılsınız ... bende bayadır giremiyordum....

hosgeldın garfıeld ınanırmısın tam sana msj yazıcaktım naptın kaydoldun mu lıseye hangı lıse belkı de aynıdır ben bornava anadolu kız meslek zaten 2yerde acılıyomus

hoşbulduk gül, ben bucadayım buca anadolu meslek ve kız meslek lisesi, benimki yakın oldu şansıma. yürüyerek bile gidebilirim nerdeyse...

ataturk mah mı oluyo orası bana sadece 2yrde acılıyo dendı...cok sanslısın ne guzel ya ben evka 2deyım cıglı karsıyaka arsında bılyosundur dusun oradan oraya baya uzak aslında aynı lısede olsaydık ıyı oludu neyse artık senın adına sevındım canım acaba staj yerını kendımız mı buluyoz bı bılgın var mı

belki sadece sizin ilçede iki yerde denilmiştir.. bucada bile bir kaç yerde var..yoksa izmir o kadar genişlediki... çok zor olurdu herhalde.. staj konusunda henüz bir bilgim yok...bir başlayalım bakalım hayırlısı ile o zaman bakarız...ama staj yapılmaya uygun bir yer bulunduğunda bir sorun çıkaracaklarını sanmıyorum...

olabılr canım acaba karsıyakada yaptırsaydım baska bıyer mı cıkardı ama ada nerden yaptırısan yaptır yıne aynı yer olur dedı off ya pısman olmak ıstemıyorum....sen ne zaman baslıyon kayıt oldun mu...ıns staj dedıgın gıbı olur 2.yıldada uzaklara gıtmek ıstemıyom

6 ekimde dersler başlıyor diyor aöl sitesinde... ama bana kitapları almam için 15 ekim günü gelmem söylendi .. pazartesi erkenden halk eğitime gidip öğreneceğim...

ama hafta sonları olması gerekiyormuş diye biliyorum...sitede öyle yazıyor....

ben daha oklu kayıt omadım pzt olucam halk egıtıme kayıt olduktan sonra adamhaftanın 5gunu saat 2den 7ye kadar dedı acaba okula gıttgımde farklımı olur bana fazla geldı

peki bu saatler içinde (2 den 7 e kadar) okulda normal öğrenciler olmayacakmıymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…