Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

nıye boyle yapıyosun ya senden buyuk ınsanlarda kursa gelcek daha senı tebrık ederler o kadar sıkıntının arasında vakıt ayırdıgın ıcın ayrıca yasın da cok buyuk degıl cok klasık bı laf ama okumanın gercektende yası yok hele sonunda ogretmen olmak varsa ikinci senenın tamamı mı staj yoksa 1ayı falan mı bende bugun gıdemedım gec kalıyom dıyede korkuyom ınternette sureklı bu konuyla ılgılı arastırma yapıyom bı yazıda acık lıselılerın ossde kaydı kabul olmuyo falan yazıydu gercı kız ımam hatıp mezunumus acık lıseyle duze gecmıs oss yı de kazanmıs ama kaydı kabul olmamıs yazık kıza ya tabı bn o yazıyı okuyunca sok oldum bugunde hemen oss yı aradım 2dıplomanız olucak ıstedıgınız dıplomayla basvurabılırsınız dedıler yuregıme su serpildi cıcek bıze 20 ek puanı kesın vecekler dımı bosuna okumayı kımse ıstemez

çiçek bende uşaklıyım canım memnun oldum burada uşaklı görünce doğrusu:)yaa bende dün eşime bu konudan bahsediyodum okul öncesi isterdim hep böle bişiyin olduğundanda haberim yoktu tesadüfen girdim okudm yazdıklarınızı halk eğitimdemi oluyo bu olay ve kısa net açıklayabilirmisin canım tam olarak rica etsem

canım bende aradım şimdi öğretmen ayarlamaya çalışıyoruz çarşamba günü belli olacak dediler şimdide ya off ya ne yapıyorlarsa bu kadar zaman hayret ya

merhaba canım bende memnun oldum.

canım şimdi lise diplomanla halkeğitime başvuruyorsun ve istediğin bir bölüm için tekrar lise okuyorsun ben çocuk gelişimi istiyorum işte sonra össye girip kazanırsam açıköğretimden okul öncesinde devam edip anaokulu öğretmeni olmak istiyorum ama bakalım uşak henüz lise mezunlarının kayıtlarını almıyorlar öğretmen ayarlayamamışlar bakalım çarşamba günü belli olacakmış. sendemi istiyorusun canım ay ne güzel olur beraber devam ederiz okula.

aslın o kızıda kabul etmeleri gerekirdi gül sonuçta kız okumuş tekrar düz liseyi neden kabul etmediler acaba yazık.

canım bizede 20 puan değil 70-80 puan verecekler ekpuan. ama tabi yinede yüksek puanları açıköğretimin bile talep fazlaymış o yüzden böyle yapmışlar bu sene söz-1den 324 puanla almış ya şu okulu bitirelimde inşallah össyide geçeriz ya zaten sonrası kolay hem çalışır hem okuruz allahın izniyle

yaaaaaaaaaa cicek sımdı baska bı forumda okudum eger pratık alırsanız 2yıllık eger telafi alırsanız3yıl olur dıyo pratık de yıllık 800 ytl mıs bu pratık ıcın yıne halk egıtıme mı basvuruluyo acaba ya arkadaslar bu konuyla bı bılgısı olan yardımcı olsun bıde on kayıt asıl kayıt falan dıyo

hayır oyle degıl yasakkelime duz lısedekı ortaogretım sıdı gıtcegımız ortaogretımın ortalaması alınıyo ortalamaya 20 puan eklenıyo 70 verse ben ugrasmam zaten gırmek ıcın acık lıseye

ya canım bana 8 kişilik kontenjanı geçerse 2 yılda biter okul dediler ya bilmem hiç duymadım partik filan ben

çok teşekkürler yardımlarınız için canım çok merak ettim nerde oturuyosun uşakta

canım desan sitesinde oturuyorum, 1 yıllık evliyim çocuğum yok henüz, çalışıyorum sesli battaniyelerinde desen tasarım yapıyorum.

sen nerede oturuyorsun neler yapıyorsun?

bende desan avşar evlerinnde oturuyorum 3 aylık evliyim çok yakın çıktık yaa gerçi el kadar memleket ne kadar uzak olabilirki:))

bende desan avşar evlerinnde oturuyorum 3 aylık evliyim çok yakın çıktık yaa gerçi el kadar memleket ne kadar uzak olabilirki:))

desan avşar evleri dediğin desan2 diye geçen site dimi?
gerçekten yakın çıktık ay canım görüşelim kız
eşin ne iş yapıyor nerede çalışıyor, benim eşim elektrik mühendisi o da sesli yani aynı yerde çalışıyoruz.

ewt canım desan 2 diyolar genelde görüşelim ewt çok isterim bende eşim tekstilciydi babasıyla beraberdi ama araları bozuldu eşim ayrıldı artık iş arıyo şu an bende bişiler yapmak istiyorum öğretmenlik tek hayalim inşallah bu olur çok umutlandım içim kıpır kıpır oldu resmen hem seni tanıdım hemde bu meslek olayı heyecanlandım yaa:)))

:Saruboceq:
canım bende aradım şimdi öğretmen ayarlamaya çalışıyoruz çarşamba günü belli olacak dediler şimdide ya off ya ne yapıyorlarsa bu kadar zaman hayret ya
hakıkaten hayretboyle saçmalık mı varya sonkayıt yaklasıo bir an once ins ayarlanır hayırlısıyla

canım bakalım halk eğitimi çarşamba günü arayacağım açıldı derlerse gider kaydımızı yaptırırız gerçi bana uyması için derlerin haftasonu yada gece olması lazım bakalım artık hayırlısı.

canım zor bir süreç aslında yani 2 yıl burada okuycağız sonra öss ye girip hiçde küçümsenmeyecek olan bir puan alamamız gerek bu sene için sözel-1den 324 di. sonra açıköğretime başlayıp 4 yıl sonra mezun olacağız ama tabi açıköğretim okurken ücretli öğretmenlik filan yapma hakkımız varmış bilmem bakalım yolumuz nasıl çizilmiş inşallah hayırlısı olacaksa okuyalım diye dua ediyorum ben canım.

ewt yaa dahada geç olup tüh demeden girelim okuyalım bencede ne kaybederizki okurken öğretmenlik ne güzel olur yaa çok heveslendim inşallah bi sorun çıkmaz allaım hayırlısı artk.diploma ve kimlikmi gerekiyo sadece

lise diploması fotokopisi nüfus cüzdanın fotokopisi bankaya 45ytl para yatırıcaz onu yatırdığımıza dair makbuz ve 5 ytl kırtasiye yardım parası vericez bu kadar canım.

çok teşekkürler inanın çok destek oldunuz..çiçek sen çalışıyosun gerçi ama görüşmek isterim seninle uygun olduğun bi gün görüşelim istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…