bizimki 1,5 yıl sürdü.
evet ya keşke 1 yıl olsaydı yada zamanın da kafayı çalıştırıp gitseydik şu meslek lisesine :çok üzgünüm:
ne yapalım hayatı geriden yakalama çalışmalarına devam
bakalım gece grubu varsa bende başlasammı diye tekrar düşünmeye başladım ama öss çok büyük engel az puan istemiyorlar ya kızlar benden başka korkan yok herhalde össden?
cicekcım ıns 26 eylule kadar kararını verırsın :teselli:
Kızlar merhaba benim sorum bi tanıdığım için direk okula gitmiş başvuru için okul 200 ytl kayıt parası istemiş. benim bildiğim 5 ytl halk eğitim ve 40 ytl bankaya yatırılıyor. bu nereden çıktı peki. sizin başınıza böyle bir durum geldimi?[/QUOT
ben lise mezunuyum dışardan tekrar çocuk gelişimi okuyacağım bunun için 45 ytl bankaya para yatırdım senin tanıdıkta benimle aynı durumdaysa onunda halkeğitimine gidip ön başvurusu kabül edildiyse alacağı hesap numarası ile parayı yatırması gerekirdi tuhaflık var bu işte canım benimyasakkelime
evet canım düşünüyorum bakalım gidip bir konuşayım diyorum önceleri gece grubumuz yok diyorlardı şimdi de belki açlır kesin değil dediler.
liseyi bitirince bir okulda çalışma şansımız oluyormu hem çalışıp hem okusak?
kızlar meraba bende meslekiaçıköğretimin (giyim üretim teknolojisi alanı) na kayıt yaptırmayı düşünüyorum, anladığım kadarıyla modelistlik eğitimi veriliyor. verdiğim linkten bi bakarmısınız doğrumu anlamışım. birde ben 3 yıllık lise mezunu olupta kayıt yaptıranların 1,5 yılda bitiriyorlar diye biliyorum.kafamçokkarıştıCADIARZU
http://maol.meb.gov.tr/ders_programlari/ders_programlari_index.html
cicekcım kararını verdın mıkaydirigubbakcemile5
cicekcım kararını verdın mıkaydirigubbakcemile5
karar verdıgıne cok sevındım cok dogru bı karar vermıssın ıns pazartesi guzel haberlerını beklıyorum anlattıgın olayda benı cok etkıledı sımdı dahada heveslendım kaydirigubbakcemile2ben daha kaydımı yapturmadım ama pazartesi baslıcam sımdıye kadar daha kısası varmı dıye arastırdırdım ama kısası yok ya bu 3yıl olursa dıye kafamı kurcalıyo cunku bazı duz lıselıler 3yıl okumuslar ıns 2 yıl olur ya sene kaybetmek ıstemıyorum artık hayata atılmak ıstıyorumkısacası kucuklukten berı hayal ettıgım meslegı unıversıtde okumak ıstıyorum hihoyyyt ıns hayal ettıgımız yerlere gelırız cıcekcım bu arada ben afyonluyum sen usaklımısın yoksa evlılık dolayısıylamı geldın
cıcek 8 kısılık kontenjan dolmus mu sordunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?