tatlım ben kayıt yaptırıcam. aynı zamanda ales ve kpds yede çok iyi hazırlanmam gerekiyor . zor olacak hem de çok zor ama ikisindende vazgeçmek istemiyorum. hayatımda hep birşeyleri daha iyi yapmak için başka istediğim şeyleri erteledim inan bana hiç gerek yokmuş.hiç birşey daha iyi olmadı. elimden geleni yapıcam . yorulucaz ama sonunda kendimize olan saygımız artacak ve daha mutlu olucaz bu herşeye değer fikrimcea.s.:1hug:
çok sevindim canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.şimdi sıra bizde. tabii ki görüşmeye devam ederiz hafta içi kayıt yaptırmaya ankaraya gidicem. sen de biran önce yatır sevgiler:1hug::sm_cool:
bakoş ya dersler nasılmış hergün yoktur dimi? CADIARZU
bakoş ya dersler nasılmış hergün yoktur dimi? CADIARZU
Danıştay 8. Dairesi, Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi Yönetmeliği’nin, "orta öğretimden ayrılan, mezun olan ve yüksek öğretimden ayrılan veya mezun olanlara" Açıköğretim Lisesi’ne geçiş olanağı tanıyan hükmünün de aralarında bulunduğu bazı maddelerini iptal etti.4 eylül 2007
kızlar dün ankarada bir halkevini aradım konuştum adamlar kesinlikle kabul etmiyorlar. elimizde lise diploması olsa bile diplomanın arkasında mezun olduğumuz üniversitenin kaşesi var. yukarıdaki tarihe kadar kabul ediyorlarmış ama yönetmelik değişmiş maalesef:1no2:
canım okula göre seğişiyor herhalde. eğer okulla konuşup anlaşabilirsen daha erken sürede bitirmek için daha çok ders alabilirsin. bu da hafta içi ak"şamları oluyormuş.hafta sonu da oluyormuş.anlayacağın yoğun olacak tatlım ama sadece 2 sene. dişimizi sıkıcaz artık
canlarım meslek lisesi toplamda 3 sene sürüyor..yanlış duydunuz heralde....bu arada açıköğretim fakültesini bitirenler kesin girer barkoş..çünkü lise diplomasının arkasında herhangi bir üniversitenin kaşesi yok ..dışardan bitirildiği için.sen örgün eğitimden bitirdiğin için girememn doğru olabilir.
bu arada çiçek canım meslek lisesi mezunları kreş açamaz....4 yıllık fakülte çoçuk gelişimi yada okul öncesi mezunları kreş açar...lise mezunları yardımcı öğretmenlik yapar...
dersler genelde haftasonu olur toplamda sanırım 6 ders var.....genelde cumartesi olur...ama bu yaşadığınız yere göre değişir.....burda dersler cumartesi sabahtan öğlene kadarmış....müracat ederken sorabilirsiniz....haftanın 5 günü olmadığı kesin ama..hihoyyyt
hayırlısı olsun canım.....aslında başta bende çok istedim..ama sonra dedimki kendi kendime tekrar lise okuyup üniversiteye gireceğime..direkt üni.sınavlara gireyim...ama sen biititp sınavlara girersen ek puan verirler oda güzel.
hayırlısı olsun canım.....aslında başta bende çok istedim..ama sonra dedimki kendi kendime tekrar lise okuyup üniversiteye gireceğime..direkt üni.sınavlara gireyim...ama sen biititp sınavlara girersen ek puan verirler oda güzel.
benim diplomamın arkasında hacettepe ünv. kaşesi var olmayacak. çok istemiştim ama inşallah başka isteyenler yapar bu mesleği.çiçekçim örneğin sen sakın vazgeçme . bizler bir çok kişinin aklından geçirmeye cesaret edemediği şeyleri yapmaya çalışıyoruz. ben vazgeçmiş değilim yüksek lisans için hazırlanıyorum canlarım. hepimizin yolu açık başarılarla dolu olsun.....:1hug:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?