- 16 Ekim 2007
- 6.289
- 43
Düşüm ilk ben gönderdim cnm fotoyu başka kim gönderdi bilmiyim
Bende gönderdim kedicim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşüm ilk ben gönderdim cnm fotoyu başka kim gönderdi bilmiyim
kızlar ben de cesaretimi topladım sonunda katılmaya karar verdim zemuszemus
makyaj konusunda çok iyi değilim ama en azından bir yerden başlamak lazım kaydirigubbakcemile3
yalnız 2 ekim cuma günü yani cuma gecesine kadar süre değilmi? :uhm:
O zaman şimdiden başarılar diliyorum güzelim opuyorumnanaktanBende gönderdim kedicim:)
2ekim cnm cuma gecesii yaniyarışma ne zaman başlıyo güzeller zemuszemus
kaçırmıyım sonra...
olmas mı fıstıkkkk zemuszemussende katıl yeterkiii opuyorumnanaktanbana da yer var mı
evet cnm dediğin gün katılmanı bekliyorum senden ama caymak yok ona göreee opuyorumnanaktankızlar ben de cesaretimi topladım sonunda katılmaya karar verdim zemuszemus
makyaj konusunda çok iyi değilim ama en azından bir yerden başlamak lazım kaydirigubbakcemile3
yalnız 2 ekim cuma günü yani cuma gecesine kadar süre değilmi? :uhm:
cnm sonuçta hepsi birer emek tabiki beğenilir güzelim opuyorumnanaktanben de yolladım huli ye hadi bakalım.ilk kez katılıom nasıl oldu bilmiom ama umarım begenilir kıslar
kesinlikleee :jeyyar:gotik te bayağı can alıcı şeyler çıkabilir sanıyorum...aksesuar olmasa da,çarpıcı görüntüler..
geçmiş olsun cnm katılmanı çok isterdim ama nasip deilmiş :1no2:kolay gelsın bakalım kıslar
busefer katılamıcam malesef (cok istemiştim)
alerjılerım cok azdı deıl makyaj aynaya bakacak hal kalmadı
inş gecer de katılırım katılamassamda sabırsızlıkla beklıorum emınım harıka seyler cıkarırsınız
gecmis olsun artezim.. katilmani isterdim
kıslar resimlerinizi huliye özelden link ekleden mi yolladınıs ööle yaptım dooru olmustr inşallah.huli de yok ortalarda soramadım onada denk gelmedim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hahahayy koptummm
Bende yaptim dün gece .. birazdan yollarimm hulimee--
aquam sen katilionmu bacisi?
kolay gelsın bakalım kıslar
busefer katılamıcam malesef (cok istemiştim)
alerjılerım cok azdı deıl makyaj aynaya bakacak hal kalmadı
inş gecer de katılırım katılamassamda sabırsızlıkla beklıorum emınım harıka seyler cıkarırsınız
valla bacısı kayılmak için can atıyorum emme telim hala gelmedi servisten foto çekemem.inşallah 2 gün içinde gelirse hemen katılırım(
oy canım yaaaaa kıyamam. hala geçmedimi alerjin. inşallah hemen iyileşirsin balım.yarışmaya katılman için değil alerjiden kurtulman için dua edicem :)):Saruboceq:
bu arada resimlerini yolayan tüm gotiklere başarılar. cesaretlerinden ötürü tebrik iderim:)):roflol: