yap yapp artezimmm ya canım neyle boyuycann yüzünü beyaza??pudra mı yüzboyası mı??
valla cnm yüz boyam yok eldekı ımkanlarla denıcem bakaaam beyaz farı komple sürerim yüzüme=)) daha bi örnek bılem bulamadım=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yap yapp artezimmm ya canım neyle boyuycann yüzünü beyaza??pudra mı yüzboyası mı??
düşcüm pudrayla beyaz farı karıştırmayı dene belkım olur=)
arzucumm çook zorrr oluyo kuzum beyaz farım yok pudralarda uçuyo :)
Dursa bile fotoyu çekince garip duruyor:çok üzgünüm:
Ne yapcaz bilmem fisfisfis
bitanem bir yelerden bulamazmısın ödünç falan hemen çekip verirsin ya da cep telinden çeksen varsa kamerası Şenizkatılmak ıstıyorum ama fotograf makınem yok
nilbeeram süpersiiin
herkese kolay gelsin ayrıca da başarılar
canım ablam opuyorumnanaktanbende makyajın yapılcağı göz varda
makyajı yapacak ne yetenek ne de malzeme varÇok üzgünüm çoook
ben en iyisi hatta her zamanki gibi oylama yapam
tşk ederim bitanem sende katıl yarışmaya opuyorumnanaktanresimler çok hoşakannehir
topiğin hayırlı olsun nilberamopuyorumnanaktan
tşkler bitanem katılmak istersen beklerizopuyorumnanaktannilbera hayırlı olsun cnm ck renkli bi yarısma olacak konusundan belli herkese booool sans
bitanem yapabilirsin inşallah katılabilirsinopuyorumnanaktanresimler içinde beğendiğim hatta yapabilirm dedklerm var ama xzamn gerek:) nsip bklm katılan arkdşlra başrlr şimddn:)
Ay kızlar siz boyanın biz oy verelim:roflol:
Valla gözüme rimeli zor süren ben asla bir geyşa olamam,benden olsa olsa palyaço makyajı olur:roflol:
bol şanslar fıstıklara.s.