canım ben uzun zamandır yağlıboya ve kare kalem çalışıyorum ama amatör olarak oyüzden dedim renklere hakimim diye
yoksa makyajda ustlarım varken burda öyle iddaalı falan kesinlikle değilim:kedi:
sadece seviyorum makyaj yapmayı.. daha önceki yarışmalarda bana ilham kaynağı olmuştu keyifle takip etmiştim..
yerimsenibenkaydirigubbakcemile5
katılmayacaktım ama hadi dedim yaptım bir tane yaparken de güle güle öldüm anneannem diyor manyak mısın kızım diye :))
:roflol::roflol::roflol:katılmayacaktım ama hadi dedim yaptım bir tane yaparken de güle güle öldüm anneannem diyor manyak mısın kızım diye :))
canım inşalah..yaaani katilcak misin su'cum cidden cok mlerak ediyorum :))))
ne yaptin ne yaptin atsana resmi:dance:
sewengirl nerelerdesin anacim gene mi kayiplara karistin:gitme:
:1shok::1shok::1shok:Topiği bununla meşgul etmek istemezdim; ancak bazı kişilerin hakaretleri can sıkıcı olmaya başladı.
Sevmiyor olabilirsiniz beni, ama saygı duymak zorundasınız.
Çok rica ediyorum, hakaret ederken bir kere düşünün, vicdanınıza koyun elinizi.
Tadlim kusura bakma ama özel mesajla aldığım hakaretten sonra yarışmaya katılamam.
Umarım o mesajı yazan kişi katılır da görürüm gerçekten ne denli güzel makyajlar yaptığını !
Herkese iyi eğlenceler...
Topiği bununla meşgul etmek istemezdim; ancak bazı kişilerin hakaretleri can sıkıcı olmaya başladı.
Tadlim kusura bakma ama özel mesajla aldığım hakaretten sonra yarışmaya katılamam.
Umarım o mesajı yazan kişi katılır da görürüm gerçekten ne denli güzel makyajlar yaptığını !
:roflol::roflol::roflol:
benimde kızım bana anne naptın yüzüne diyo:roflol:
tutturdular bize de bizedeee..diyedelikafadulden
akşam bide babalarına anlatıyolar annem bugün şunu yaptı bunu yaptı diye:roflol:
adam duyunca :1shok:böle oldu ..
yok ya şaka diyolar dedim:roflol::roflol:
ama yüz boyası istemiştim ne zaman gelcek diye sıkıştırıp duruyom tabi benmkini ..yemedi tabi:kedi::roflol::roflol:
anlaşıldı yüz boylarını ne olcak anladım dedi:roflol::roflol:
canım inşalah..
dediğim gibi çok iddalı değilim..
makine istedim bakalım gelirse en geç pazar gece resimlerimi iletirimyerimseniben
Topiği bununla meşgul etmek istemezdim; ancak bazı kişilerin hakaretleri can sıkıcı olmaya başladı.
ooyyyy oyyyy çok renkliii bi yarışma olcak desenize gözümüz gönlümüzz canlancak vallaa.kız tadlii eferimm tellall gibisin maşallahhh:):):)
tadli kac resim oldu canim??
ayni hayvani yapanlar varmi? pisti olayi yani :roflol: