arzum iyi tatiller güzelim.
ben makyajimi 1-2 gün sonra yollarim tadlicim..
imega a yükleyim linkimi atcez özeline?
aman aman bitakım sebeolerden dolyı(tatlım bliliyy) bu yarışmaya katılamasam cok üzülcem=(((
bir sürü denem yaptım fotoğraf çektim makinede kaldı ..makinem bozuldu yaaasenağlama
geçmiş olsun canımmm ceple çekeblirsin belki..
çiçekler;
şimdi bişey söylemek istiyorum. Yarışmamız biraz profesyonel olsun dedik ya yarışmaya katılan arkadaşlar kendi mekleri ile kendi yüzlerine bişeyler yapmaya çalıştılar. kendi yüzüne desen çizmek bir başkasının yüzüne çizmekten daha zor oluyorç ben mesela 3 tane ayna ile makyaj yaptım açıları göremediğim için. başkasına yapsaydım çok daha kolay olurdu her kıvrımını görmek....
bence diğer katılımcı arkadaşlara da bir soralım organizatörden ziyade... onlar da emek harcadı çünkü zorlandı belki de...
bir de teknom şimdi hepimiz yetişkin olarak makyaj yaptık kızına makyaj yapıp yarışmaya sokmak oy verenler tarafından garipsenebilir. bence herkes elinden geldiğince kendisine yapsın o şekilde girsin yarışmaya... tabi diğer yarışmacı arkdaşlar sorun yok derse tabiki ben de uyarım. ama fikrim bu yönde...
öpücüklerimi iletiyorum güzel yanaklarınızaaa
arzum ne zaman yarışma?
aa pardon şeker ben görmemişim uzadığını sorry
geçmiş olsun canımmm ceple çekeblirsin belki..
beklerim efenim
o makinayi napiyim ben simdi, goruyo musun son dakka,
yeniden ciziktirsen konu komsudan makina alsan ceksen olmaz mi
su35 cigim :)))))))))))))
tekno sen de tik yok mu çiçammm:gitme:
kızlar sağolun deneyeceğim ama tekrar uğraşmak zor geliyor bu bir gerçek:1no2:su35 im bebem ceple çekme olanağın var mı gül yüzlüm yada birinden makina bulma
canım yaptıgın resimlerde kendini begenmeyebilirsin bu normalyerimsenibentatlim canımm bende tık yok sonradan birt ane yaptım amaaa hiç beğenmedimm...
canımda sıkkın hiç yapmak bile istemiyorum bir ara kızıma yapıp ölemi eklesem diye düşündümçok istiyorr benim yerimee ona yapayım diye düşüündüm bakalımm..
çiçekler;
şimdi bişey söylemek istiyorum. Yarışmamız biraz profesyonel olsun dedik ya yarışmaya katılan arkadaşlar kendi mekleri ile kendi yüzlerine bişeyler yapmaya çalıştılar. kendi yüzüne desen çizmek bir başkasının yüzüne çizmekten daha zor oluyorç ben mesela 3 tane ayna ile makyaj yaptım açıları göremediğim için. başkasına yapsaydım çok daha kolay olurdu her kıvrımını görmek....
bence diğer katılımcı arkadaşlara da bir soralım organizatörden ziyade... onlar da emek harcadı çünkü zorlandı belki de...
bir de teknom şimdi hepimiz yetişkin olarak makyaj yaptık kızına makyaj yapıp yarışmaya sokmak oy verenler tarafından garipsenebilir. bence herkes elinden geldiğince kendisine yapsın o şekilde girsin yarışmaya... tabi diğer yarışmacı arkdaşlar sorun yok derse tabiki ben de uyarım. ama fikrim bu yönde...
öpücüklerimi iletiyorum güzel yanaklarınızaaa
canım yaptıgın resimlerde kendini begenmeyebilirsin bu normalyerimseniben
bende de tuhaf şeyler çıktı kaydirigubbakcemile3ama önemli olan emek ve begenidir..
temayla bağlantı kurabildiysen dert etmeyerimseniben
ayrıca kızıma çizimi bende düşündüm ama adil gelmedifisfisfis
benmde çizimim oldukça iyidir,renklere hakim biriyim ayrıca hertürlü malzemden makyaj yapabilirim ama bu çok farklı bişey ilarzunun dediği gibi kendine makyaj yapmak zorluyor,bende bazı detaylarda çok zorlandım ama yapabildiğim kadarıyla kendime denedim..başka birine yapsaydım eminim daha hoş şeyler çıkabilirdi..
ay başlasın artık daa
canım ben uzun zamandır yağlıboya ve kare kalem çalışıyorum ama amatör olarak oyüzden dedim renklere hakimim diyevalla su cizim ve renklere hakimiyetinin bu kadar iyi oldugunu
okuduk sonra inan merakim daha artti,
ne yap ne et katil su yarismaya suuuuu :))))))))))))))
yerimsenibenkaydirigubbakcemile5bence de suuuuuuuu:)))))) katıll
süperr:lepi:amafatma kızz sen bana yap, ben de sana yapayım nasıl fikir :roflol:
gel hemen bize :lepi: