Duyuru:4. Hayvan Temali Makyaj Yarismasina Sizde Katilin

varsin bilinsin feyza79 cum, oteki yarismalarda
nicklerin resimlerin ustune yazildigi da oldu yazilmadigi da biz bu bolumde
bu sekilde tercih ettik,zemuszemus

katilimlarinizi bekleriz... yerimseniben

merakliiiim katil katiiiil delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ebisim ilk sayfada bilgilendirme yaptik canim,
24 agustosta yarisma oylamaya sunulacak,
resimlerinizi 23 agustos gecesine kadar bana ulastirabilirsiniz... yerimseniben

TADLIM BEN YARISMA RESMIMIGONDERDIM SANA HATTA SEN ILK GODERENN KISI OLDUGUM ICIN TEBRIK ETTIN YAA :))))
BIRSEY SORUCAM GONDERDIGIM RESIMDE NICKIMI YAZDIMMI HATRAMIYORM YANLIZ :s

hayırlı olsun ebişim şimdidennn tadlimmm bakcamm artıkk yapabilirsem bişeler katılırım neden olmasınn,

kizlar ben sanirim katilamicam
bir deneme yaptim ve hicte güzel olmdi ya
ayrica hic canli renkli kalem veya farlim yok berbat oldu renkler((((((((((((

yaaa hulicimmm ama olmazzz olsun az daha denee ilk yaptıgının resmini göndemrke zorunda değilsin sonuçtaaa al bikaç renkli kalem far çok pahalı olmayanındann olurr bebeğem hiç merak etmee

yaaa hulicimmm ama olmazzz olsun az daha denee ilk yaptıgının resmini göndemrke zorunda değilsin sonuçtaaa al bikaç renkli kalem far çok pahalı olmayanındann olurr bebeğem hiç merak etmee

öylemi yapsam acaba:çok üzgünüm:
cizim fena degildi ama renklerin uymamasi kötü oldukafamçokkarıştı
verdigin fikir icin tsk ederim tatlim, yarin bakam da alam bir kac renkli kalemdelikafadulden

ay ben deniyorum deniyorum olmuyor yaaaaaaa. farlarım kalemlerim yalan oldu resmen. benim cadıda istiyor benden görünce.
ay çıldıriciiiiiim((delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ay ben deniyorum deniyorum olmuyor yaaaaaaa. farlarım kalemlerim yalan oldu resmen. benim cadıda istiyor benden görünce.
ay çıldıriciiiiiim((delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::roflol::roflol::roflol::roflol:

tatlıcım bebeğim kusura bakma canımın içi. senin yarışmana katılmak inan çok isterdim ...
bir sürü hayvan denedim. kağıtta çizip çizip yüzüme uyguladım. ama olmadı yaaa. en son minnoştan esinleneyim dedim( hayatımda bu kadar çirkin bir kedi görmedim)
nerde minnoşun asaletli yüzü, nerde benim makyaj. benim makyajlarım ilkokul çocukalarının çizimleri gibi oldu ayol.:roflol:
biraz daha deneme yapmak isterdim ama yüzüm çok tahriş oldu . artı yarın tatile gideceğim.yapmam imkansızkafamçokkarıştı
ha!! orada bir animatöre yaptırıp yollarım resmi o ayrıdelikafadulden

ayrıca ben çok iyi oy kullanırım haaaa. onu yapayım bariii-tatlicadiarzu-

abuk subuk bişi çıkar benden ben katılırsam:) ama belki eserde katılırım p

bu benim degil hepimizin yarismasi aqua'cim yalnizca bu bolumde
organizeyi ben ustlendim...hihoyyyt

katilmak isteyen buyursun katilsin basimizin ustune, katilmayana da zorlama yok tabii ki
hihoyyyt

oketo sen kuzu kuzu oyunu kullan yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…